Sluitingsdatum vacature Docent Nederlands

Docent Nederlands

Algemene informatie

De opdrachtgever werkt met Positive Behaviour Support: een methode om gewenst gedrag aan te leren en te bekrachtigen en minimaal aandacht te besteden aan ongewenst gedrag. Dit doen ze door in iedere situatie te benoemen welk gedrag ze verwachten van de leerlingen. Middels activerende didactiek betrekken ze de leerlingen bij de lesstof. Per periode werken ze met een planning van alle vakken. Gezien de doelgroep zijn ze op zoek naar een docent die contact maakt met leerlingen, die zich flexibel op kan stellen en bereid is om zich in te werken in PBS en hun manier van lesgeven. Hier bieden ze begeleiding voor aan.

Wat wij vragen

• Je hebt affiniteit en ervaring met de doelgroep
• Je benadert de leerlingen positief
• Je bevordert betrokkenheid door activerende didactiek toe te passen
• Je bevordert zelfstandigheid en het omgaan met uitgestelde aandacht
• Je bevordert zelfstandig en samenwerkend leren
• Je reflecteert op het leerproces van leerlingen en op dat van jezelf
• Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de organisatie, de leergebieden en van elkaar
• Je hebt een tweedegraads of een Pabo-bevoegdheid en bent bereid een aanvullende opleiding te doen.

Wat wij bieden

Wie daagt onze leerlingen uit om te leren, creëert een goede sfeer in de klas, zorgt voor duidelijkheid, leert gewenst gedrag aan en laat leerlingen succeservaringen opdoen? Voor een kleinschalige VMBO-school in Almere voor leerlingen die nog niet naar het regulier onderwijs gaan, wegens leer- en ontwikkelingsbelemmeringen. Met ingang van zo spoedig mogelijk t/m einde schooljaar zijn wij op zoek naar een LB-docent Nederlands. De lessen worden gegeven aan drie eerste klassen en een tweede klas. Het betreft een aanstelling van 0,8-1,0 fte.

Is het geven van uitdagend en toekomstbestendig onderwijs ook jouw motto? Dan is Roler op zoek naar jou! Stuur je CV en kom langs voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Solliciteer nu >>

Meer weten over deze functie?

Neem dan contact op met Liesbeth Hofland voor meer informatie en om jouw mogelijkheden te bespreken. Bel:  06 303 450 80  of  stuur een e-mail 

Terug naar Vacatures >>  

Terug naar Agenda >>