Even voorstellen: Jaap van Lambalgen

Hallo! Leuk dat je bij mijn voorstelstukje terecht bent gekomen.

Mijn naam is Jaap van Lambalgen, ik ben 35 jaar en woonachtig in het mooie Utrecht. Ik heb, voor ik bij Roler startte, 13 jaar voor de klas gestaan en daarnaast stagiaires en startende leerkrachten begeleid. Ik ben begonnen als leerkracht van groep 5 en heb vervolgens voor groep 6, 7 en 8 gestaan. Een klas draaiende houden, ervoor zorgen dat de leerlingen zich goed voelen en ze op sociaal en cognitief vlak zien groeien, gaf mij enorm veel energie.

Begeleiden

Naast mijn werkzaamheden als meester Jaap kreeg ik veel energie van het coachen van startende leerkrachten en het begeleiden van pabo-studenten. Dit deed mij besluiten hier verder in te willen gaan en zo kwam ik bij Roler terecht. Bij Roler krijg ik de kans om mijn kwaliteiten te benutten en weer bezig te zijn met dat waar ik energie van krijg: studenten en startende leerkrachten begeleiden naar een mooie en passende plek in het onderwijs.

Bij Roler

In mijn huidige rol voer ik gesprekken met (vooral) startende leerkrachten. Hierin wil ik graag weten wat hen drijft, waar zij energie van krijgen en kijken of we een passende werkplek voor hen kunnen vinden. De begeleiding die ik voorheen zelf heb gegeven, is lang niet op elke basisschool vanzelfsprekend. Dat wij deze begeleiding wel bieden en er hierdoor voor zorgen dat starters een betere basis en een grotere kans hebben om goed te starten en langer in het onderwijs blijven, maakt dat deze baan mij veel voldoening geeft. Onze persoonlijke benadering, eigen onderwijservaring en de begeleiding die wij aan onze mensen bieden, zorgen ervoor dat ik elke dag weer trots ben op het werk dat wij bij Roler doen.

En jij?

Genoeg over mij en over naar jou! Ik kom er graag achter wie jij bent, wat jou drijft en hoe wij ervoor kunnen zorgen dat ook jij (weer) energie krijgt van jouw plek voor de klas!

Word je al enthousiast? Neem geheel vrijblijvend contact met me op!

Jaap van Lambalgen
06-20398409 | jaapvanlambalgen@roler.nl

Terug naar nieuwsoverzicht >