Even voorstellen: Kay Ambergen

“Mijn naam is Kay Ambergen, 24 jaar en ik ben Recruiter bij Roler. In 2019 heb ik mijn pabo-diploma behaald aan de KPZ in Zwolle. Na het afronden va mijn studie en LIO-stage bij groep 7 heb ik genoten van een prachtige reis door Thailand, Laos en Cambodja. Terug in Nederland ben ik een tijdje werkzaam geweest als leerkracht in het speciaal basisonderwijs (groep 7-8) en als woonbegeleider van jongeren met een licht verstandelijke beperking.

Op den duur had ik steeds meer het gevoel dat ik graag eens iets anders wilde gaan ontdekken. Door mijn collega Simone werd ik getipt op een vacature als recruiter voor het onderwijs. Sinds het begin van dit jaar werk ik met veel enthousiasme bij Roler. Dit is voor mij een gouden stap geweest. In mijn functie kan ik mijn onderwijshart combineren met het bedrijfsleven. Ondanks dat ik zelf niet meer voor de klas sta, kan ik op deze manier toch mijn bijdrage leveren aan het onderwijs.

Wat mijn werk zo leuk maakt

Ik ben dagelijks bezig met het werven van (schaarse) leerkrachten en docenten voor de scholen waar wij mee samenwerken. Tegelijkertijd help ik onderwijsprofessionals een nieuwe stap te zetten in hun carrière. Wanneer zowel de onderwijsprofessional als de school blij is met de match die ik heb kunnen maken, dan geeft mij dat enorm veel energie! Daarnaast beheer ik, samen met mijn collega’s Daryl en Chantal de social media kanalen van Roler. Op een dag ben je met veel verschillende zaken bezig, elke dag is anders en dat houdt je scherp! Dat maakt mijn werk zo leuk.

Kom graag in contact

Het is geweldig om zoveel verschillende mensen uit het onderwijs te ontmoeten in verschillende fases van hun carrière. Van een net afgestudeerde basisschoolleerkracht die nog van alles wil ontdekken in onderwijsland tot een gepensioneerde docent Duits die graag nog weer een aantal uurtjes per week voor de klas wil staan. Het blijft leuk om te sparren over het onderwijs en verschillende visies en ideeën te horen. Met passie voor het onderwijs en mijn opleiding/ervaring als bagage, ga ik graag het gesprek aan met hen aan om een fijne en passende werkplek te vinden.  Lijkt het je leuk om eens kennis te maken om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met mij op! Ik sta er altijd voor open om in gesprek te gaan over onderwijs en nieuwe mensen te ontmoeten.”

Kay Ambergen
06 82 68 66 29 | kayambergen@roler.nl