Even voorstellen: Sarah Bos

‘De beste leraar inspireert’. Een stukje uit mijn eindejaarsquote van de middelbare school, te vinden tussen anekdotes van mijn jaargenoten, die over plezier en feestjes gaan. Ik vond mijn quote vooral passen bij mijn middelbareschooltijd, ik had er verder weinig betekenis aan gegeven. Nu ik jaren later mijn schoolgids bekijk, is het voor mij duidelijk dat mijn passie voor het onderwijs er toen al was.

Wie ben ik?

Hi! Mijn naam is Sarah Bos, ik ben 25 jaar oud en ik woon samen met mijn man en zoontje in Zoetermeer. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden en besteed ik tijd aan onze beestenboel thuis. Ik luister graag muziek en als ik een film aanzet, is het een Disneyfilm!

Na de havo wist ik niet zo goed welke studierichting ik moest kiezen. Ik ben Internationaal Hotelmanagement gaan studeren. Na een jaar wist ik, dit is het in ieder geval niet! Ik meldde mij aan bij de pabo, het onderwijs is mijn place to be! Na hier twee jaar gestudeerd te hebben besloot ik om eerst mijn diploma voor onderwijsassistent te halen, en hierna ook voor leraarondersteuner. Ik heb me nogmaals gewaagd aan de pabo, maar het sluiten van de basisscholen tijdens de Coronapandemie gooide voor mij roet in het eten.

Mijn rol pakken bij Roler

Na een aantal jaar wel mijn eigen groep gehad te hebben, voelde het alsof er iets miste. Ik had het ontzettend naar mijn zin, maar ik had natuurlijk mijn papiertje nog niet op zak. Ik vroeg me af of mijn plek voor de klas, dé plek is in het onderwijs is voor mij. Ik kreeg een fijn berichtje op mijn LinkedIn van Ilse, waardoor ik mij begon af te vragen: waar ben ik dan naar op zoek? Zodoende begonnen bij Roler. Hier ben ik warm ontvangen door collega’s met echte passie voor het onderwijs. Ik kijk er naar uit om mijn rol te pakken bij Roler!

Benieuwd wat ik voor jou kan doen?

Ik ga graag met je in gesprek om te horen waar jij naar op zoek bent en wat jouw onderwijshart sneller laat kloppen! Bel, app of mail me gerust op sarahbos@roler.nl of  06 27 90 33 45!