Introductie blogster Renske Vlug – Zin in Onderwijs

Renske Vlug Zin in Onderwijs

Vanaf januari deelt leerkracht en blogster Renske Vlug elke derde woensdag van de maand haar bijzondere momenten in de klas en geeft ze je handige tips om lesgeven nóg leuker te maken! Lees hier alle ins en outs over onze nieuwste aanwinst Renske.

Mijn naam is Renske (34) en ik ben ruim 12 jaar leerkracht in het basisonderwijs. Mijn passie ligt bij het werken met kinderen in de bovenbouw.

Ik heb gewerkt op scholen in Nederland en Curaçao. Sinds 2011 woon en werk ik in Singapore als leerkracht in de bovenbouw en daarnaast ben ik curriculum coördinator op de Hollandse School.

Ik vind het belangrijk dat kinderen en leerkrachten elke dag met veel plezier naar school komen en zich veilig en fijn voelen in de klas. Ik ben er van overtuigd dat kinderen meer en beter leren van een leerkracht die goed in zijn vel zit. Eerlijkheid, humor, openheid en authenticiteit zijn voor mij waardevolle begrippen die ik, zowel in mijn privéleven als voor de klas, uitdraag.

Het liefst zou ik willen bereiken dat alle leerkrachten de leukst mogelijke versie zijn van zichzelf, waardoor ze zorgen voor een fijne, veilige en open sfeer in hun groep.

Naast het ontdekken van de vele mooie plekjes op deze aarde, lees en schrijf ik graag. Door mijn blogs te lezen krijg je een kijkje in de bijzondere momenten in mijn groep en mijn visie op onderwijs.

Volg Renske ook via haar Facebookpagina Zin in Onderwijs!

Terug naar nieuwsoverzicht >>