Stephanie vertelt over het Roler zij-instroomtraject

Mijn naam is Stephanie Termont en ik werk als onderwijsadviseur bij Roler. In mijn rol als adviseur mag ik de verbindende factor zijn tussen een leerkracht en school.

Het leukste aan mijn werk vind ik om een passende match te maken en te zien dat zowel leerlingen als leerkrachten met plezier naar school gaan. Als coördinator van verschillende zij-instroomtrajecten lever ik een bijdrage aan een vraag van een bestuur en de wens van de leerkracht in spé.

Zij-instroomtrajecten

Al voor het vierde jaar op rij zijn wij vanuit Roler betrokken bij verschillende zij-instroomtrajecten in de regio van ’s-Hertogenbosch. Daarnaast verzorg ik, samen met mij collega’s, ook de werving voor voortgezet onderwijs scholen in de omgeving van Utrecht.

Al twee jaar ben ik betrokken bij deze trajecten en ik kan alleen maar zeggen dat mijn onderwijshart hier harder van gaat kloppen. Dit is zó leuk om te doen! Ik mag namelijk een bijdrage leveren aan een langgekoesterde wens, of pas een prille droom. Als je het onderwijs in wilt gaan zijn er verschillende opties mogelijk; ga je voor de deeltijd, voltijd, of toch een zij-instroomtraject? Het kan soms een grote zoektocht zijn om te bepalen wat het beste bij je past.

Samen op pad

Iedere zij-instromer die zich aanmeldt voor één van onze trajecten is uniek. Allemaal nemen ze hun eigen verhaal mee en maken ze echt een bewuste keuze om de switch naar het onderwijs te maken. Samen met de zij-instromer gaan we op pad en bekijken we wat er mogelijk is. Het zij-instroomtraject is hard werken, dat ervaar ik iedere keer weer maar het is het meer dan waard!

Gaat jouw hart sneller kloppen van het onderwijs, of wil jij kijken of dat jouw toekomst hier ligt?

Ik denk graag met je mee!

Vacature zij-instroomtraject

Goed om te weten; onze zij-instroom vacature staat online op onze vacature pagina >>  Als je interesse hebt, solliciteer dan snel, en wie weet gaan wij samen een nieuw avontuur aan!

Wil jij ook in persoonlijk contact komen met Roler?

Neem dan contact op met Onderwijsadviseur Stephanie Termont via stephanietermont@roler.nl  en/of 06 – 13004772

Meer over onze dienstverlening >>
Naar onze vacatures >>