Talentprogramma
startende leraar

Wij zoeken onderwijstalenten!

Ben jij (bijna) afgestudeerd aan de (academische) pabo of lerarenopleiding? Wil je verschillende scholen en soorten onderwijs ontdekken om zo je onderwijscarrière een vliegende start te geven? Stap dan in het Talentprogramma van Roler en pak je rol in het onderwijs!

Bij Roler bieden we ambitieuze en enthousiaste leerkrachten en docenten de mogelijkheid om deel te nemen aan een uniek talententraject op basis van een vast contract.

Het Talentprogramma

In het Talentprogramma krijg je de ruimte om ervaring op te doen en te ontdekken wat je écht wilt. Je krijgt de kans om op basis van langdurige vervanging op verschillende locaties voor de klas te staan. Zo leer je verschillende scholen en onderwijsvormen kennen en krijg je een goed beeld van wat er speelt.

De opdrachten variëren, denk aan een vervanging vanwege ziekte of zwangerschap, een nieuw op te starten groep maar ook een tijdelijke plek in de vaste formatie. We bewegen mee met jouw behoeftes en stellen de opdracht zoveel mogelijk bij naar jouw wensen. Want bij Roler werken we op persoonlijk niveau en ben jij het belangrijkste!

Vertel mij wat mijn mogelijkheden zijn >

Onze talenten vertellen

Persoonlijke onderwijsadviseur

Persoonlijke begeleiding en coaching krijg je dan ook niet voor niets bij Roler want wij investeren graag in onze medewerkers. Zo krijg jij in ons talentenprogramma een onderwijsadviseur die altijd voor jou klaarstaat. Op die manier sta jij er niet alleen voor en heb jij alle ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei.

 

‘’Toen ik als startende leerkracht voor de klas ging staan vond ik dit best wel spannend. Het voelde soms alsof ik er alleen voor stond. Mijn onderwijsadviseur neemt dit gevoel bij mij weg.’’

Persoonlijk opleidingsbudget

Naast persoonlijke begeleiding bieden we je ook een persoonlijk opleidingsbudget van €2.500 per schooljaar bij een fulltime dienstverband. Bovendien kun je als talent mee op een inspirerende studiereis naar Finland. Tijdens deze reis ga je op schoolbezoek en leer je alle andere enthousiaste talenten kennen. Mensen die net als jij ook starter zijn in het onderwijs!

Goede arbeidsvoorwaarden

En nee, dat is nog steeds niet alles. Roler biedt je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk aan een passende Stipp pensioensregeling, 100% reiskostenvergoeding en een woonkostenvergoeding wanneer je buiten Amsterdam woont en  daar naartoe verhuist om te werken.

 “In het talentprogramma van Roler wordt er verder gekeken dan alleen je huidige baan, je krijgt ook de mogelijkheid om buiten de gebaande paden te exploreren.’’

 

Kortom: tijd om je rol te pakken en deel te nemen aan dit unieke en exclusieve talentenprogramma!

Meer weten?

We komen graag met je in contact. Stuur een mailtje of appje naar één van onze recruiters >> via de contactpagina.

Vacatures Team Roler Nieuws