Werving & Selectie

Werving & Selectie: de juiste onderwijsbaan voor jou

Traditioneel betekent Werving & Selectie dat organisaties de juiste persoon werven en selecteren voor een baan. Bij Roler is het precies omgekeerd: wij werven en selecteren de juiste baan voor jou. Dit doen we niet zozeer vanuit de vraag van de opdrachtgever, als wel vanuit jouw wens en ontwikkelpotentieel als kandidaat.

Bij Roler werkt een team van recruiters en adviseurs met een volledige focus op het vinden van een mooie baan of opdracht voor jou. Wij werken vanuit locaties in heel Nederland voor vrijwel alle onderwijsinstellingen. We zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt en maken graag kennis.

Via persoonlijke aandacht naar een match

Wij geloven in persoonlijke aandacht en verdiepen ons daarom in jou. Ieder mens verschilt in achtergrond, opleiding, ervaring en stijl van lesgeven. We zien daarom in iedere onderwijsprofessional een uniek profiel. Het is ons vak om jouw unieke profiel inzichtelijk te maken en te matchen met de organisatie die het best bij jou past.

Doelgroepen

Wij werven & selecteren bij onderwijsinstellingen de juiste baan of opdracht voor jou. Zowel voor bepaalde als onbepaalde tijd. Hierbij gaat het om de volgende functies:

  • Leerkrachten en docenten
  • Bestuurders
  • Schoolleiders en directeuren
  • Stafmedewerkers (HRM, kwaliteit, financiĆ«n, huisvesting, ICT)

Een match die goed voelt

Werving & selectie van Roler heeft als doel: een geslaagde match tussen jou en de organisatie die de vacature heeft uitgezet. Een match die goed voelt en uitzicht biedt op een succesvolle samenwerking. Waarbij we helder krijgen wat er van je verwacht wordt. Om die reden vragen wij opdrachtgevers open te zijn over wat er speelt in de organisatie. Over hun ambities. Om er zeker van te zijn dat die ook passen bij jouw ambities.

Bekijk hier onze verschillende diensten >>