Sluitingsdatum vacature Docent Engels

Docent Engels

Algemene informatie

Roler zoekt voor haar opdrachtgever in omgeving Haarlem-Kennemerland een Docent Engels 1ste graads voor 0,5-1,0 fte. Er kan ook op een deel van de vacature worden gesolliciteerd.

Functie informatie

Het betreft een tijdelijk dienstverband met bij goed functioneren en voldoende formatie uitzicht op een vast dienstverband. Een gedeelte van de vacature betreft ziektevervanging. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Wat wij vragen

Je hebt een 1e graads bevoegdheid en je bent een enthousiaste, bevlogen collega. Je levert hoogwaardig onderwijs en je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vakdidactiek. Je hebt aantoonbare affiniteit en/of ervaring met Tweetalig Onderwijs en het IB Programma.

Is het geven van uitdagend en toekomstbestendig onderwijs ook jouw motto? Dan is Roler op zoek naar jou! Stuur je CV en kom langs voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Solliciteer nu >>

Meer weten over deze functie?

Neem dan contact op met Liesbeth Hofland voor meer informatie en om jouw mogelijkheden te bespreken. Bel:  06 303 450 80  of  stuur een e-mail 

Terug naar Vacatures >>  

Terug naar Agenda >>