Talentprogramma

Talentprogramma: talent ontwikkelen en behouden

Het Talentprogramma van Roler bestaat uit een selecte groep onderwijstalenten die wij de zekerheid van een jaarcontract bieden. Sterke starters die wij voor het onderwijs willen behouden en daarom niet inzetten voor kortdurende vervangingen, maar juist voor projecten die inhoudelijk uitdagend zijn en waarde creëren voor organisaties.

Onze benadering om talent te vinden, selecteren en binden is intensief, maar in onze ogen onderscheidend en noodzakelijk. Zodat u kunt blijven beschikken over voldoende bevoegde docenten of leerkrachten. Mensen die de continuïteit en kwaliteit van het onderwijs borgen. Nu en straks.

In een notendop

Als loopbaanpartner bieden wij onze talenten de mogelijkheid om een jaar lang op verschillende scholen voor de klas te staan en ervaring op te doen. Wij coachen en begeleiden ze daarbij intensief. Ook krijgen onze talenten de kans om onder begeleiding van het Partnerschap Opleiden in de School (POS) door te groeien van start- naar basisbekwaam. Ter ondersteuning verzorgt onze Roler Academie onder andere pedagogische vaardigheidstrainingen, zoals ‘omgaan met gewenst en ongewenst gedrag’, ‘communicatie met ouders’ en ‘pestpreventie’.

Bekijk onze verschillende diensten >

Lees meer over het Talentprogramma van Roler >