Roler Academie

Roler Academie: opleiding en ontwikkeling

Roler is een lerende organisatie. Dat moet ook wel, want het onderwijs ontwikkelt zich – mede onder invloed van nieuwe technologie – razendsnel. Dit vraagt om blijvende ontwikkeling. Niet alleen van scholen en onderwijsinstellingen, maar ook van Roler én van jou als onderwijsprofessional.

Beter opgeleide professionals, beter onderwijs

Wij vinden het essentieel dat je als onderwijsprofessional soepel kunt blijven meebewegen met wat er in het onderwijs en de samenleving speelt. Daar zijn we loopbaanpartner voor. Vandaar dat we opleiding en ontwikkeling in onze organisatie hebben verankerd. De Roler Academie helpt jou je werk goed te doen. Met een opleidingsaanbod dat is ingericht op de actuele vraag in het onderwijs. Zo kun je onderwijsorganisaties beter helpen het best mogelijke onderwijs te realiseren.

Binnen de Roler Academie kun je zelfstandig opleidingen, trainingen, werkopdrachten en e-learning modules volgen. Je kunt je expertise delen met collega’s en je krijgt toegang tot goede praktijkvoorbeelden en wetenschappelijke kennis. De Roler Academie beschikt over een uitgebreide database met allerhande lesmateriaal, bijvoorbeeld ter ondersteuning van je lesvoorbereiding. Op dit moment bieden wij rond de 100 opleidingen. Zo kunnen we het onderwijs in Nederland naar een hoger plan tillen. Samen met jou.

Staat ontwikkeling bij jou ook hoog in het vaandel? Bekijk dan onze talentpool pagina >>

Bekijk hier onze verschillende diensten >>