Opdrachtgevers

74
Opdrachtgevers
405
Professionals

Maak kennis met onze onderwijsprofessionals

Als onderwijsinstelling staat u voor complexe uitdagingen, vaak voortvloeiend uit politieke, maatschappelijke en technologische ontwikkelingen. Mogelijk heeft u door fluctuerende leerlingenaantallen, ziekteverzuim of onvoldoende aanwas te maken met een (tijdelijk) tekort aan gekwalificeerde leerkrachten. Mensen met ervaring en hart voor het onderwijs.

Roler is loopbaanpartner van leerkrachten en docenten. Met Detachering, Payrolling en Werving & Selectie geven wij organisaties schaalkracht. En helpen wij u vormgeven aan goed onderwijs. Als goed werkgever stellen we daarbij de leerkrachten en docenten centraal. Omdat zij in staat zijn het onderwijs in Nederland naar een hoger plan te tillen.

Schaalkracht

Schaalkracht is het vermogen van organisaties om af te slanken of op te schalen naar gelang de omstandigheden. Waardoor u soepel kunt blijven meebewegen met externe ontwikkelingen. Roler helpt organisaties met oplossingen op het gebied van instroom, uitstroom en doorstroom van onderwijsprofessionals. Daarbij nemen wij u de administratieve lasten van formele arbeidsrelaties uit handen.

Goed werkgeverschap

Roler beweegt mee met de loopbaan van onderwijsprofessionals. Niet kortstondig maar structureel. Wij investeren in onze Rolers. Dat doen we met een HR-cyclus van coachings- en beoordelingsgesprekken. En via de Roler Academie, ons interne opleidingsinstituut, waar professionals hun kennis en competenties duurzaam ontwikkelen. Dat brengt ze vooruit in hun loopbaan. En helpt ze actief bijdragen aan beter onderwijs in ons land.

Actueel

Je handen desinfecteren bij aankomst, een eilandje voor de leraar, afstand houden tot elkaar, halve klassen op school, maar ook weer vrolijke leerlingen in...
Voor alle leerkrachten in Nederland is het moment aangebroken om even uit te rusten van alle werkzaamheden, want het is meivakantie! Een mooi moment...

Laatste vacatures

Contact

Sybrecht Speerstra

Sybrecht Speerstra

Adviseur Regio Noord

Diensten