Detachering

Detachering: tijdelijk of op projectbasis in dienst bij Roler

Wil je op project- of tijdelijke basis aan de slag in het onderwijs? Laat het ons weten. Wij ontmoeten graag mensen met ervaring, expertise en hart voor het onderwijs. Als loopbaanpartner van leerkrachten en docenten detacheren wij (zij-instromende) professionals in het primair en voortgezet onderwijs en binnen het mbo/hbo.

Bij Roler werkt een team van recruiters en adviseurs met een volledige focus op het vinden van een mooie baan of opdracht voor jou. Via ons landelijk netwerk kunnen we jou helpen de volgende stap in je loopbaan te zetten.

Detachering via Roler betekent dat je tijdelijk of op projectbasis bij ons in dienst komt, terwijl je bij een school of onderwijsinstelling aan de slag gaat. Tijdens je detachering vervul je verschillende opdrachten, soms op meerdere werkplekken.

Daarbij helpen we jou je werk goed te doen. Onze Roler Academie biedt je een vast opleidingspakket op maat, waarmee je je kennis en competenties ontwikkelt, aangevuld met persoonlijke begeleiding en coaching via onze HR-cyclus. Zodat je uiteindelijk beter in staat bent scholen te helpen zo goed mogelijk onderwijs te realiseren.

Onze dienstverlening is ingericht op het primair onderwijs (po), voortgezet onderwijs (vo) en het mbo en hbo. Waar ligt jouw hart?

Primair onderwijs Voortgezet onderwijs MBO/HBO