Detachering

Detachering: tijdelijk of op projectbasis in dienst bij Roler

Wil jij op project- of tijdelijke basis aan de slag in het onderwijs? Laat het ons weten. Wij ontmoeten graag mensen met ervaring, expertise en hart voor het onderwijs. Heb jij een pabo diploma, of doe je nog een master na pabo en wil je iets wat jou nog niet helemaal vasthoudt?

Onze dienstverlening is ingericht op het primair onderwijs (po), voortgezet onderwijs (vo) en het mbo/hbo. Waar ligt jouw hart?

Bij Roler werkt een team van recruiters en adviseurs met een volledige focus op het vinden van een mooie baan of opdracht voor jou. Via ons landelijk netwerk kunnen we jou helpen de volgende stap in je loopbaan te zetten.

Detachering via Roler betekent dat je tijdelijk of op projectbasis bij ons in dienst komt, terwijl je bij een school of onderwijsinstelling aan de slag gaat. Tijdens je detachering vervul je verschillende opdrachten, soms op meerdere werkplekken. Bijvoorbeeld als je tijdelijk basisschoolleraar worden wil.

Daarbij helpen we jou je werk goed te doen. Onze Roler Academie biedt je een vast opleidingspakket op maat, waarmee je je kennis en competenties ontwikkelt, aangevuld met persoonlijke begeleiding en coaching via onze HR-cyclus. Zodat je uiteindelijk beter in staat bent scholen te helpen zo goed mogelijk onderwijs te realiseren.

Primair onderwijs Voortgezet onderwijs MBO/HBO