Visie & Missie

Visie

Goed onderwijs is essentieel. Het draagt bij aan onze welvaart, aan toekomstperspectief voor onze jeugd, aan de kwaliteit van samenleven, aan het maatschappelijk vertrouwen. Vertrouwen dat aan de basis staat van een open samenleving, waarin we kennis en ervaring delen en doorgeven aan nieuwe generaties. En waarin we samen met organisaties en onderwijsprofessionals bijdragen aan zo goed mogelijk onderwijs in Nederland

Missie

Om de kwaliteit van het onderwijs in Nederland naar een hoger plan te tillen, helpen wij organisaties en professionals meebewegen met sociale, maatschappelijke, economische en technologische ontwikkelingen. Organisaties geven wij schaalkracht met gekwalificeerde mensen uit de praktijk. Professionals bieden wij kansen om zich vakinhoudelijk te ontwikkelen en hun rol te pakken in het onderwijs.

Werkondernemerschap

Als werknemer ben je in toenemende mate werkondernemer. Roler helpt je om zelf de regie te nemen over de rollen en functies die je in het onderwijs vervult. Zodat je kunt blijven groeien in de verschillende fasen van je leven en loopbaan. Zelf regie nemen en werken aan je eigen ontwikkeling loont. Het geeft meer voldoening, maakt je vakinhoudelijk sterker en creëert loopbaanperspectief.

Schaalkracht

Schaalkracht is het vermogen van organisaties om af te slanken of op te schalen naar gelang de omstandigheden. Waardoor u soepel kunt blijven meebewegen met externe ontwikkelingen. Roler helpt organisaties met oplossingen op het gebied van instroom, uitstroom en doorstroom van onderwijsprofessionals. Daarbij nemen wij u de administratieve lasten van formele arbeidsrelaties uit handen.

Kernwaarden

Zelf

Elke goede teamprestatie begint met eigenaarschap van de eigen prestatie – het zelf is de basis van het team.

Samen

Een goed team is een platform waarop ‘spelers’ zich kunnen tonen. Als iedere speler kan vertrouwen op de inzet en kunde van de medespelers, wordt het team meer dan de optelsom van individuele verantwoordelijkheden en capaciteiten. Realisme en openheid over (individuele) aandachtspunten en sterkten maken het team beter.

Succesvol

Het succes van het team is mogelijk door de prestaties van het individu. Omgekeerd maakt het team de prestaties van het individu mogelijk.