Welkom bij Roler

Welkom bij Roler

Roler is de loopbaanpartner van onderwijsprofessionals. Wij helpen professionals en organisaties het best mogelijke onderwijs te realiseren. Dit doen wij voor het primair en voortgezet onderwijs en het mbo en hbo. Daarbij geven wij vorm aan flex op een manier die recht doet aan het grote maatschappelijke belang ervan. Met oplossingen voor onderwijsinstellingen én duurzaam loopbaanperspectief voor professionals.

Onze focus ligt op Detachering en Werving & Selectie. Hiermee faciliteren we dat organisaties en professionals – werkgevers en werkondernemers – kunnen meebewegen met maatschappelijke en technologische ontwikkelingen. Professionals helpen wij hun rol te pakken in het onderwijs en zich vakinhoudelijk te ontwikkelen. Organisaties geven wij schaalkracht met gekwalificeerde mensen uit de praktijk en oplossingen op het gebied van instroom, uitstroom en doorstroom.

Historie

Roler behoort tot de grootste dienstverleners in de non-profit sector. Wij richten ons op onderwijs, overheid en zorg. Roler komt voort uit een fusie tussen OSG en Metrium, ondernemingen die zich al sinds 1925 hebben ingezet voor het Nederlands onderwijs.

GrowWork Group

Roler maakt deel uit van de GrowWork Group (GWG), een groep HR-bedrijven met leidende posities in het publieke domein. Via ons netwerk van zusterbedrijven binnen GWG – GrowWork Healthcare, InterWork, JS Consultancy en POSG – vergroten wij actief de kans op een succesvolle verbinding tussen professionals en onderwijsinstellingen. Onze zusterbedrijven zijn actief in de sectoren (semi-)overheid, zorg, woningcorporaties en utility.

GWG heeft in totaal 135 mensen in vaste dienst, 1.048 professionals werkzaam op tijdelijke projecten en 590 opdrachtgevers.

Meer weten? Vul dan, geheel vrijblijvend ons contactformulier in of neem contact op via https://www.roler.nl/over-ons/onze-mensen/

Roler