Talentprogramma

Aan de slag in het Talentprogramma van Roler

Roler is loopbaanpartner van leerkrachten en docenten. Dat betekent dat we meebewegen met jouw loopbaan. En daarin investeren met opleidingen en advies. Werken in het Talentprogramma van Roler betekent werken aan een razendsnelle ontwikkeling van jou als onderwijsprofessional en jouw onderwijscarrière.

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Of je nou nét van de pabo komt en je jouw blik in het onderwijs nog wil verruimen of je dat je al een aantal jaren ervaring voor de klas hebt en jij je graag wil specialiseren… Samen met een onderwijsadviseur van Roler werk je aan een op maat gemaakt plan om jouw professionele groei te ontwikkelen en ambities waar te maken.

Het Talentprogramma

In het Talentprogramma van Roler bieden wij een selecte groep onderwijstalenten door heel Nederland een uniek traject aan op basis van een vast contract. Je krijgt de ruimte om ervaring op te doen en te ontdekken wat je écht wilt. Per schooljaar sta je gemiddeld op één tot drie scholen in het basisonderwijs en/of voortgezet onderwijs. Op basis van langdurige vervangingen leer je verschillende scholen en onderwijsvormen kennen. De opdrachten variëren; je kunt denken aan een zwangerschapsverlof, een vervanging vanwege ziekte of een nieuw op te starten groep maar ook een tijdelijke plek in de vaste formatie.

Talentprogramma voor de startende leraar

Ben jij een startende leraar en wil je graag een brede ervaring opdoen binnen de onderwijswereld? Wil jij graag een zachte landing in het onderwijs ervaren en lijkt het je prettig zo nu en dan te kunnen sparren met een onderwijsadviseur?

Bekijk hier ons talentprogramma voor startende leraren

Talentprogramma voor de ervaren leraar

Ben je klaar voor een volgende stap in de onderwijswereld, maar weet je niet zo goed hoe of wat? Of weet je juist heel goed waar je naartoe wilt groeien, maar is dat op je huidige werkplek niet mogelijk? Boost jouw onderwijscarrière met het Talentprogramma voor basis- en vakbekwame leraren.

Bekijk hier ons talentprogramma voor ervaren leraren

Vacatures Team Roler Nieuws