Talentprogramma
ervaren leraar

Wil jij je verder ontwikkelen in het onderwijs?

Fijn dat je interesse toont in ons Talentprogramma voor basis- en vakbekwame leerkrachten en docenten!

Sta jij als leerkracht of docent voor de klas, maar zou je jouw blik binnen het onderwijs eigenlijk nog wel willen verruimen? Ben je klaar voor een volgende stap in de onderwijswereld, maar weet je niet zo goed hoe of wat? Of weet je juist heel goed waar je naartoe wilt groeien, maar is dat op je huidige werkplek niet mogelijk? Boost jouw onderwijscarrière met het Talentprogramma voor basis- en vakbekwame leraren. Pak samen met Roler jouw (nieuwe) rol in het onderwijs!

Bij Roler bieden we ambitieuze en enthousiaste leerkrachten en docenten met minimaal drie jaar onderwijservaring de mogelijkheid om deel te nemen aan een uniek Talentprogramma op basis van een vast contract.

Het Talentprogramma voor basis- en vakbekwame leerkrachten en docenten

In het Talentprogramma krijg je de ruimte om als basis- of vakbekwame leraar meer te ontdekken binnen de onderwijswereld, zonder je te hoeven binden aan één schoolbestuur. Denk hierbij aan het werken op diverse scholen met verschillende onderwijsvormen. Het is ook mogelijk om door te groeien binnen het onderwijs door je te specialiseren. Zo kan jij een andere rol binnen het onderwijs vervullen naast jouw lesgevende taken. Tevens is het mogelijk startende leerkrachten te coachen.

Je krijgt de kans om op basis van langdurige vervanging op verschillende locaties voor de klas te staan. Denk per schooljaar aan één tot drie scholen. Zo leer je verschillende scholen, onderwijsvormen en rollen kennen, waardoor jij jouw blik verbreedt en werkt aan jouw ontwikkeling als leraar. De opdrachten variëren; denk aan een vervanging vanwege ziekte of zwangerschapsverlof, een nieuw op te starten groep maar ook een tijdelijke plek in de vaste formatie. We bewegen mee met jouw behoeftes en stellen de opdracht zoveel mogelijk bij naar jouw wensen. Want bij Roler werken we op persoonlijk niveau en ben jij het belangrijkste!

Vertel mij wat mijn mogelijkheden zijn >

Persoonlijke onderwijsadviseur

Persoonlijke begeleiding en coaching krijg je niet voor niets bij Roler, want wij investeren graag in onze medewerkers. Samen met de onderwijsadviseur in jouw regio bespreek je jouw ambities en werk je samen aan een op maat gemaakt programma om deze te realiseren. Op die manier sta jij er niet alleen voor en heb jij alle ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei.

Persoonlijk opleidingsbudget

Naast persoonlijke begeleiding bieden we je ook een persoonlijk opleidingsbudget van maximaal €2.500. Dit budget kan je inzetten om jouw specialisatie te bekostigen. Denk hierbij aan de opleiding tot bouwcoördinator, teamleider, taal- en rekencoördinator, NT2-leerkracht, schoolopleider of intern begeleider. Uiteraard is jouw opleidingsbudget ook anders in te zetten. Bijvoorbeeld om schoolleider te worden! Kijk bijvoorbeeld eens naar deze blog over dit onderwerp. Vraag vooral naar de mogelijkheden!

https://www.roler.nl/nieuws/schoolleider-worden/

Goede arbeidsvoorwaarden

Bij Roler zijn we blij met onze leraren en daarom bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd (minimaal een jaar) of onbepaalde tijd. Jouw salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform cao po/vo. Hiernaast krijg je een passende Stipp pensioensregeling, 100% reiskostenvergoeding en een uitdagende werkomgeving met formele en informele contact- en intervisiemomenten.

 “In het talentprogramma van Roler wordt er verder gekeken dan alleen je huidige baan, je krijgt ook de mogelijkheid om buiten de gebaande paden te exploreren.’’

Kortom: tijd om je rol te pakken en deel te nemen aan dit unieke en exclusieve Talentprogramma!

Meer weten?

We komen graag met je in contact. Stuur een mailtje of appje naar één van onze recruiters >> via de contactpagina.