De vijf voordelen van werken via Roler

Werken via Roler betekent meer dan zeker zijn van een baan. Bij Roler zet je echt stappen in het onderwijs! Waarom dit zo is? Hieronder lees je over de vijf grote voordelen van werken via Roler.

1. Een stabiele basis

Bij Roler zorgen wij voor een bij jou passende opdracht binnen het onderwijs. We gaan een detacheringsovereenkomst aan die in principe voor elke opdracht geldt. Hier heb jij verder geen omkijken naar. Zodra het eind van een opdracht in zicht komt, bespreek je met jouw persoonlijke onderwijsadviseur je vervolgstap.

2. Afwisselende opdrachten

Bij Roler krijg je de kans te ontdekken welke rol binnen het onderwijs écht bij jou past. Je gaat aan de slag bij verschillende scholen en groepen en krijgt zo een compleet beeld van de mogelijkheden en van wat jou het beste ligt. Ideaal voor als je nog niet zeker weet wat je wilt of als je van afwisseling houdt.

3. Begeleiding op maat van een persoonlijke onderwijsadviseur

Jouw onderwijsadviseur staat dichtbij en denkt en werkt actief mee als het gaat om je loopbaan. Dit kan zijn door het houden van evaluatiegesprekken, het afleggen van werkplekbezoeken of voeren van ontwikkelgesprekken. En blijkt dat je behoefte hebt aan extra scholing? Dan kun je gebruik maken van een jaarlijks opleidingsbudget (maximaal €2.500,- afhankelijk van je dienstverband).

Door onze samenwerking met de Rolf Groep, kunnen we een breed scala aan onderwijs gerelateerde trainingen en opleidingen aanbieden via onze Roler Academie. En de Roler Academie is meer dan trainingen en opleidingen alleen! Je leest er hier alles over >

4. Leerzame intervisiemomenten & vakgerichte bijeenkomsten

Naast een brede werkervaring, persoonlijke begeleiding en opleidingen, biedt Roler meer mogelijkheden om te leren. Zo organiseren we ieder kwartaal een vakgerichte bijeenkomst met een interessante gastspreker uit het onderwijs en leer je van andere onderwijsprofessionals die hun ‘best practices’ delen tijdens intervisiemomenten.

5. Razendsnelle ontwikkeling

De vier voorgaande punten leiden allemaal naar het laatste voordeel van werken via Roler; een razendsnelle ontwikkeling van jou als onderwijsprofessional en jouw onderwijscarrière. Door aan de slag te gaan via Roler pak jij steeds steviger je rol in het onderwijs. En dat levert  misschien wel het allerbelangrijkste voordeel op: met een gevoel van werkgeluk actief zijn en blijven in het onderwijs!

Kennismaken?

Enthousiast geworden? Wij maken graag kennis om jouw mogelijkheden te bespreken. Bel, mail of app één van onze recruiters rechtstreeks of laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Laatste vacatures

Contact

Kay Ambergen

Kay Ambergen

Adviseur Regio Oost
Kim Jansen

Kim Jansen

Recruiter Regio Noord-Brabant en Limburg