Roler Academie

Roler Academie: opleiding en ontwikkeling

Goed opgeleide leerkrachten tillen het onderwijs naar een hoger plan. Om die reden hebben wij opleiding en ontwikkeling in onze organisatie verankerd. De Roler Academie leidt professionals op om samen met u het best mogelijke onderwijs in Nederland te realiseren.

Beter opgeleide professionals, beter onderwijs

Het onderwijs ontwikkelt zich razendsnel, mede onder invloed van nieuwe technologie. Dit vraagt van organisaties en onderwijsprofessionals dat ook zij zich blijven ontwikkelen. Om te kunnen meebewegen met wat er in het onderwijs en de samenleving speelt. Het opleidingsaanbod van de Roler Academie is ingericht op deze uitdaging en houdt rekening met de actuele vraag in het onderwijs.

Binnen de Roler Academie kunnen onderwijsprofessionals zelfstandig opleidingen, trainingen, werkopdrachten en e-learning modules volgen. Ze delen expertise met elkaar en hebben toegang tot goede praktijkvoorbeelden en wetenschappelijke kennis. De Roler Academie beschikt over een uitgebreide database met allerhande lesmateriaal, bijvoorbeeld ter ondersteuning van de lesvoorbereiding. Op dit moment bieden wij rond de 100 opleidingen. Dit alles helpt u om samen met leerkrachten of docenten het best mogelijke onderwijs te realiseren.

Bekijk hier onze verschillende diensten >>