Professionals

405
Professionals
74
Opdrachtgevers

Aan de slag in het onderwijs via Roler

Roler is loopbaanpartner van leerkrachten en docenten. Dat betekent dat we meebewegen met jouw loopbaan. En daarin investeren met opleidingen en advies. Of je nu tijdelijk wordt ingezet of vast in dienst komt bij een school of onderwijsinstelling. En of je nu aan het begin staat van je loopbaan of al jaren voor de klas.

Waarom werken via Roler? Wij je helpen je de rol in het onderwijs te pakken die bij je past. Dit doen wij met Detachering, Werving & Selectie en ons unieke Talentprogramma. En door de oprechte aandacht, professionele begeleiding en onze Roler Academie, zorgen we ervoor dat je niet stilstaat in je ontwikkeling, maar blijft groeien. Kortom, Roler investeert in jou als onderwijsprofessional.

Werkondernemerschap

Als werknemer ben je in toenemende mate werkondernemer. Roler helpt je om zelf de regie te nemen over de rollen en functies die je in het onderwijs vervult. Zodat je kunt blijven groeien in de verschillende fasen van je leven en loopbaan. Zelf regie nemen en werken aan je eigen ontwikkeling loont. Het geeft meer voldoening, maakt je vakinhoudelijk sterker en creëert loopbaanperspectief.

Goed werkgeverschap

Roler beweegt mee met je loopbaan. Niet kortstondig maar structureel. Wij investeren in jou als Roler. Dat doen we met een HR-cyclus van coachings- en beoordelingsgesprekken. En via de Roler Academie, ons interne opleidingsinstituut, waar je je kennis en competenties ontwikkelt. Dat brengt je vooruit in je loopbaan. En helpt je actief bij te dragen aan beter onderwijs in ons land.

Actueel

Hallo! Ik ben Jorn, 28 jaar oud en woonachtig in Nijverdal, in het oosten des lands. Afgelopen zomer heb ik mijn diploma human resource...
stapel boeken in pastelkleuren
Jij vraagt je af: welke master kan ik doen na mijn hbo? Je bent volop bezig met afstuderen en je wil je wellicht inlezen...

Laatste vacatures

Contact

Kay Ambergen

Kay Ambergen

Recruiter
Kim Jansen

Kim Jansen

Recruiter

Diensten