Professionals

405
Professionals
74
Opdrachtgevers

Aan de slag in het onderwijs via Roler

Roler is loopbaanpartner van leerkrachten en docenten. Dat betekent dat we meebewegen met jouw loopbaan. En daarin investeren met opleidingen en advies. Of je nu tijdelijk wordt ingezet of vast in dienst komt bij een school of onderwijsinstelling. En of je nu aan het begin staat van je loopbaan of al jaren voor de klas.

Roler helpt je in het onderwijs de rol te pakken die bij je past. Dat doen wij met Detachering en Werving & Selectie. En met de Roler Academie, die jou helpt je werk goed te doen. Dat is belangrijk, want uiteindelijk zijn het de leerkrachten en docenten die het onderwijs in Nederland naar een hoger plan tillen. Waar ligt jouw rol?

Werkondernemerschap

Als werknemer ben je in toenemende mate werkondernemer. Roler helpt je om zelf de regie te nemen over de rollen en functies die je in het onderwijs vervult. Zodat je kunt blijven groeien in de verschillende fasen van je leven en loopbaan. Zelf regie nemen en werken aan je eigen ontwikkeling loont. Het geeft meer voldoening, maakt je vakinhoudelijk sterker en creëert loopbaanperspectief.

Goed werkgeverschap

Roler beweegt mee met je loopbaan. Niet kortstondig maar structureel. Wij investeren in jou als Roler. Dat doen we met een HR-cyclus van coachings- en beoordelingsgesprekken. En via de Roler Academie, ons interne opleidingsinstituut, waar je je kennis en competenties ontwikkelt. Dat brengt je vooruit in je loopbaan. En helpt je actief bij te dragen aan beter onderwijs in ons land.

Actueel

Afgelopen woensdag 10 november was het (weer) zover. We mochten Marcel van Herpen ontvangen op ons kantoor in Amsterdam. Na de inloop met een...
“Hi! Ik ben Kim, 25 jaar en met veel plezier woon ik in Utrecht. Na mijn opleiding arbeids- en organisatiepsychologie ben ik in aanraking gekomen...

Laatste vacatures

Contact

Simone van der Linde

Simone van der Linde

Recruiter
Kay Ambergen

Kay Ambergen

Recruiter

Diensten