Professionals

405
Professionals
74
Opdrachtgevers

Aan de slag in het onderwijs via Roler

Roler is loopbaanpartner van leerkrachten en docenten. Dat betekent dat we meebewegen met jouw loopbaan. En daarin investeren met opleidingen en advies. Of je nu tijdelijk wordt ingezet of vast in dienst komt bij een school of onderwijsinstelling. En of je nu aan het begin staat van je loopbaan of al jaren voor de klas.

Waarom zou je bijvoorbeeld basisschoolleraar worden via Roler? Wij helpen je de rol in het onderwijs te pakken die bij je past. Dit doen wij met Detachering, Werving & Selectie en ons unieke Talentprogramma. En door de oprechte aandacht, professionele begeleiding en onze Roler Academie, zorgen we ervoor dat je niet stilstaat in je ontwikkeling, maar blijft groeien. Kortom, Roler investeert in jou als onderwijsprofessional.

Werkondernemerschap

Als werknemer ben je in toenemende mate werkondernemer. Roler helpt je om zelf de regie te nemen over de rollen en functies die je in het onderwijs vervult. Zodat je kunt blijven groeien in de verschillende fasen van je leven en loopbaan. Zelf regie nemen en werken aan je eigen ontwikkeling loont. Het geeft meer voldoening, maakt je vakinhoudelijk sterker en creëert loopbaanperspectief.

Goed werkgeverschap

Roler beweegt mee met je loopbaan. Niet kortstondig maar structureel. Wij investeren in jou als Roler. Dat doen we met een HR-cyclus van coachings- en beoordelingsgesprekken. En wil jij via een zij-instroomtraject van leerkracht basisonderwijs jouw nieuwe beroep maken? Via de Roler Academie, ons interne opleidingsinstituut, doe jij nieuwe kennis op en ontwikkel jij de benodigde competenties. Maar ook als je al een Pabo-diploma hebt garanderen wij jou dat jouw talenten via ons compleet benut worden. Dat brengt je vooruit in je loopbaan. En helpt je actief bij te dragen aan beter onderwijs in ons land.

Actueel

Amber Reinders, Talent van Roler
In dit artikel van Rolers 'Talent aan het woord' kijken we naar het verhaal en de ervaringen van Amber Reinders. Amber is Talent bij...
‘De beste leraar inspireert’. Een stukje uit mijn eindejaarsquote van de middelbare school, te vinden tussen anekdotes van mijn jaargenoten, die over plezier en...

Laatste vacatures

Contact

Kay Ambergen

Kay Ambergen

Adviseur Regio Oost
Kim Jansen

Kim Jansen

Adviseur Regio Noord-Holland

Diensten