Sluitingsdatum vacature Leerkracht groep 1-2

Leerkracht groep 1-2

Algemene informatie

In de omgeving Zaltbommel is Roler op zoek naar een leerkracht voor een combinatiegroep 1/2. Heb jij ervaring met kinderen en wil jij graag aan de slag op een leuke basisschool? Reageer dan snel!

Functie informatie

Roler is op zoek naar een leerkracht in groep 1/2 voor 4 halve dagen. Voor de functie van kleuterjuf zijn wij op zoek naar een inspirerende collega. Wij zoeken een collega, die affiniteit heeft met groep 1/2 .Je wilt je zowel vakinhoudelijk als vakoverstijgend inzetten en verder ontwikkelen. Je hebt een afgeronde PABO opleiding.

Jij bent zelfverzekerd en vrolijk als jij voor de klas staat. Jij weet als geen ander hoe jij jouw leerlingen kunt enthousiasmeren. Jij zorgt voor een rustige en veilige sfeer in de klas. Jouw leerlingen komen met plezier naar school en worden op eigen niveau goed begeleid. Verder ben jij collegiaal en kun jij goed samenwerken in teamverband. Ben jij per direct 4 dagen per week beschikbaar voor een leuke kleuterklas in de omgeving van Zaltbommel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageer direct via het sollicitateformulier.

Wat wij vragen

• Ervaring met de doelgroep
• PABO-diploma

Vaardigheden
• Je bent geduldig
• Je bent zelfverzekerd
• Jij bent vrolijk
• Jij bent flexibel

Solliciteer nu >>

Meer weten over deze functie?

Neem dan contact op met Liesbeth Hofland voor meer informatie en om jouw mogelijkheden te bespreken. Bel:  06 303 450 80  of  stuur een e-mail 

Terug naar Vacatures >>  

Terug naar Agenda >>