Aan de slag!

Na een heerlijke, warme periode zit de zomervakantie er weer (bijna) op. De verschillende regio’s in Nederland beginnen weer aan de opstart van het nieuwe schooljaar. In het noorden van het land zijn ze inmiddels al begonnen aan de tweede week, het zuiden van het land start deze week en volgende week volgt ook de regio midden. Voor alle leerkrachten en werknemers van Roler breekt er een spannende, maar leuke periode aan. Roler zal verschillende scholen helpen met vervangingsvragen en de leerkrachten beginnen aan hun nieuwe baan met nieuwe klassen.

Deze nieuwe periode hebben wij met onze talenten afgetrapt met de startdagen. Per regio hebben de leerkrachten twee dagen kennisgemaakt met elkaar, met de medewerkers van Roler en zijn zij klaargestoomd voor hun eerste opdracht.

Er zijn verschillende zinvolle activiteiten gedaan. Er zijn rollenspellen gedaan, er is gekeken naar LinkedIn profielen en de administratieve zaken zijn besproken. Daarnaast zijn er spellen gedaan om kennis te maken en is de tweede dag afgesloten met een gezellige activiteit.

Klaar voor eerste opdracht

De leerkrachten gaven aan dat het twee nuttige en leuke dagen waren. Zij hebben veel geleerd, met elkaar kennis gemaakt en ze staan klaar om te beginnen aan hun eerste opdracht.

Terug naar het nieuwsoverzicht >>