Action Learning, Doen!

Op 23 en 30 mei organiseert Roler weer een inspirerende bijeenkomst. Deze staat dit keer in het teken van Action Learning.

De bijeenkomsten vinden plaats in ’s-Hertogenbosch (23 mei) en in Drachten (30 mei). De presentatie is afgestemd op schoolleiders en P&O. Uiteraard zijn leerkrachten die meer willen weten over deze aanpak van harte welkom. Voor iedereen die zich via de website aanmeldt, is de bijeenkomst kosteloos. Het aanmeldformulier zal binnenkort online komen. Houdt de website en onze LinkedIn-pagina in de gaten.

Action Learning
Action Learning is een actiegericht leerproces dat helpt om complexe vraagstukken aan te pakken. Competenties van een rol als action learning coach,  is het leren faciliteren van een actiegericht leerproces, waarbij in een multidisciplinaire groep complexe praktijkvraagstukken worden opgelost. Dit kan toegepast worden bij kinderen, op groepen, bij collega’s, maar ook op organisaties. Een proces van zelf naar samen met een aanpak die gericht is op leren vanuit alle niveaus (kennis, vaardigheden, inzichten, principes en creativiteit).

Twan Paes
De middag staat onder leiding van gastspreker Twan Paes MBA, MALC. Twan Paes is mede oprichter van de Action Learning Academy en 3e Master Action Learning Coach in de Wereld. Hij is als topsporttrainer, coach en als docent verbonden aan diverse business schools en in mei onze gastspreker.