Een feestelijke start van het schooljaar!

Hét begin van het schooljaar… Voor iedere leerkracht weer een moment. Het klaslokaal is op orde gemaakt, er is een eerste beeld van de nieuwe klas gevormd en op schoolniveau zijn de nodige zaken alweer besproken tijdens de eerste vergaderingen. Klaar voor de start! Na een periode van welverdiend uitrusten en bijkomen zijn alle scholen door het hele land inmiddels weer begonnen aan het nieuwe schooljaar.

Voor Roler een reden om het nieuwe schooljaar gezellig in te luiden met onze talenten. Voor alle nieuwe talenten trapten we af met een digitale startmiddag. Het elkaar leren kennen stond hierbij centraal. Wie ben jij en wie zijn jouw collega-talenten? Ook werden diverse casussen in de klas besproken. Er werd veel gelachen en bovenal veel gedeeld. Waardevol om werkervaringen met elkaar te delen als starters in de arbeidsmarkt. Uiteraard werden ook de praktische zaken omtrent het werken als talent voor Roler besproken. Vervolgens heeft iedere regio zijn eigen gezellige start georganiseerd. Proosten op het nieuwe schooljaar, bijpraten over de nieuwe opdracht die te wachten staat en elkaar beter leren kennen.

(tekst loopt door onder de afbeelding)

Regio Noordoost
Simone: “In regio Noordoost zijn wij gezellig met z’n allen gaan eten bij ‘Eetcafé De Beurs’ in Meppel. Met zo’n 15 startende leerkrachten hebben we heerlijk gegeten en bijgepraat. Het was ontzettend leuk om elkaar na een tijd weer écht te zien. De meeste van onze talenten zijn vorig schooljaar al gestart, zij kennen elkaar als collega’s onderling ook al steeds beter. Het was fijn om te zien dat de sfeer zo fijn was en er een goede mengeling was tussen praten over onderwijs en elkaar leren kennen.”

Regio Randstad
Chantal: “Vorige week waren de startdagen voor onze talenten in de randstad. Dat het een ‘mooie boules’ werd was van te voren eigenlijk al te voorspellen. Al onze talenten hebben een open mindset, zijn authentiek en kunnen daarnaast een flink potje boulen!

Na de online introductie sloten we af met een hapje en een drankje op een unieke locatie in Amsterdam: Mooie Boules. Fanatiek als onze talenten zijn werd en flink gespeeld en gelachen. Het was mooi om te zien hoe onze talenten naar elkaar toe trokken en er vriendschappen ontstonden. De sfeer was goed, het eten was lekker en onze talenten zijn klaar voor een nieuw schooljaar!

Regio Zuid
Stephanie: “De startmiddag in het Zuiden van het land was ook een groot succes. We zijn de middag formeel gestart op het kantoor en hebben de nieuwe Rolers een warm welkom gegeven. Op de jeu de boules baan voor de Sint Jan in Den Bosch hebben we een balletje opgegooid. Tussen het gooien en meten (want dat is weten) door hebben we vakantieverhalen en schoolervaringen uitgewisseld. Daarna hebben we de succesvolle middag op het terras afgesloten met een hapje en een drankje. Het Zuiden van het land is er klaar voor; op naar een succesvol schooljaar!”

We zijn blij om te zien dat onze leerkrachten weer zin hebben in het nieuwe schooljaar. Namens team Roler wensen wij alle onderwijsprofessionals en leerlingen een fantastisch nieuw schooljaar toe!

Wil jij dit ook?
Er zijn nog een aantal plekken vrij in ons unieke talentprogramma. Neem gerust contact op met Simone van der Linde via 06-10368676 (WhatsApp mag ook) en wie weet zien we jou binnenkort!

Meer informatie over het Roler Talentprogramma >