Even (opnieuw) voorstellen: Jorn ter Hedde – onderwijsadviseur Roler

Jorn (29) is de trotse bewoner van Nijverdal, waar hij samenwoont met zijn vriendin Mieke. Sinds september 2022 versterkt hij het team van Roler. Hij begon als recruiter onderwijs en schittert nu als onderwijsadviseur.

In zijn huidige rol probeert hij een goede match te maken tussen de onderwijsprofessional en de school. Ook begeleidt hij onze (startende) leerkrachten in het Talentprogramma om ervoor te zorgen dat ze zich optimaal ontwikkelen binnen het onderwijs. Samen met zijn collega Isa Beuving werkt hij samen voor regio Drenthe, Overijssel en een gedeelte van Flevoland. Zijn missie? Leerkrachten en scholen perfect matchen!

🎓 Achtergrond
Jorn heeft de pabo gedaan en heeft lesgegeven aan alle groepen in het basisonderwijs. Daarnaast heeft hij als voetbaltrainer zijn pedagogische vaardigheden verder ontwikkeld. Met een HRM-diploma op zak weet hij precies hoe hij gesprekken moet voeren en leerkrachten optimaal kan begeleiden.

💼 Wat maakt het werk leuk?
Jorn geniet van de afwisseling in zijn werk en krijgt een enorme voldoening van het zien van geslaagde matches tussen leerkrachten en scholen. Het persoonlijke contact en het begeleiden van leerkrachten geven hem iedere dag weer energie.

⚽ Vrije tijd
In zijn vrije tijd is Jorn altijd in beweging. Je vindt hem in de sportschool, op het voetbalveld of achter een schaakbord. Hij houdt van lezen en alles wat met topografie te maken heeft. Daarnaast geniet hij volop van gezelligheid met vrienden en familie.

🍽️ Favoriet eten
Jorns smaakpapillen worden het meest geprikkeld door een heerlijke risotto met champignons, biefstuk en Parmezaan.

Volgende week zetten we één van onze andere onderwijsadviseurs in het zonnetje!