Even (opnieuw) voorstellen: onderwijsadviseur Jaap van Lambalgen

Jaap (37) woont in de voor hem gezelligste stad van Nederland: Utrecht! Hoewel hij momenteel druk bezig is met het zoeken naar een nieuwe woning, blijft hij zeker in Utrecht. Sinds zijn start bij Roler heeft hij zich ontwikkeld tot een toegewijde onderwijsadviseur voor de regio Midden-Nederland.

In zijn rol als onderwijsadviseur streeft Jaap ernaar om de perfecte match te vinden tussen onderwijsprofessionals en scholen. Hij werkt nauw samen met startende leerkrachten en begeleidt hen in hun persoonlijke & professionele ontwikkeling binnen het onderwijs. Zijn ervaring en inzicht maken hem tot een waardevolle steunpilaar voor zowel leerkrachten als scholen.

🎓 Achtergrond
Jaap heeft 13 jaar ervaring als leerkracht, waarbij hij vooral gericht was op de bovenbouw en les gaf aan groep 5 t/m 8. Daarnaast heeft hij als schoolopleider en starterscoach gewerkt en een opleiding tot gymdocent gevolgd, waardoor hij ook een jaar lang één dag per week gymles gaf aan zijn toenmalige school. Bij Roler begon hij als recruiter en groeide door naar onderwijsadviseur.

💼 Wat maakt het werk leuk?
Jaap vindt het geweldig om op scholen te komen en betrokken te zijn bij de ontwikkeling van leerkrachten. Zijn eigen ervaring als leerkracht zorgt voor veel herkenning en begrip voor de uitdagingen waar onderwijsprofessionals mee te maken hebben. Hij geniet ervan om samen te werken met startende leerkrachten aan hun professionalisering, zowel in de klas als daarbuiten. Hij helpt hen omgaan met zaken als werkdruk en de dynamiek binnen het team.

🏋🏻Vrije tijd
In zijn vrije tijd is Jaap veel bezig met gezonde voeding en koken. Hij gaat ook graag uiteten! Muziek is een grote hobby voor hem en hij gaat graag met vrienden naar festivals. Daarnaast reist hij een aantal keer per jaar naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland, vaak voor concerten.

🍽️ Favoriet eten
Jaap kan het meest genieten van het maandmenu van de afhaalchinees, vooral met nasi!