Even voorstellen: Eline Delmée

Hoi! Mijn naam is Eline, 26 jaar en ik woon in het prachtige zuiden, in Eindhoven. Vorige zomer ben ik afgestudeerd als positief psycholoog, waarna ik een periode als leerlingbegeleider heb gewerkt in het voortgezet onderwijs. Het onderwijs heeft een plek in mijn hart gekregen en zal hier niet meer weggaan. Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging kwam Roler op mijn pad. In mijn baan als recruiter bij Roler help ik mensen bij het vinden van een baan waar zij gelukkig zijn en draag ik tegelijkertijd bij aan het leveren van goed onderwijs, een geweldige combinatie toch!

De weg naar…

Tijdens de opleiding positieve psychologie focus je op de krachten en talenten van mensen en ben je bezig met concepten zoals veerkracht, geluk, talentontwikkeling en het psychologisch welzijn.
Het geeft mij energie en voldoening om samen met de mens te kijken naar datgene dat het leven mooier kan maken, het samen reflecteren op het verleden en vooruitkijken naar de toekomst. In mijn werkzaamheden in het onderwijs stond ik naast leerlingen in de leeftijd van 12 tot en met 18 jaar, een uitdagende doelgroep die een bijzondere periode in het leven doormaakt. In samenwerking met mentoren, docenten en het zorgteam heb ik ervaren welke rol ieder heeft in de ontwikkeling van een leerling op school. Samen werk je aan één doel; de leerling gelukkig zien en de mogelijkheid geven om te groeien. Werkzaam zijn in of rondom het onderwijs maakt dat ik kan bijdragen aan de generatie van de toekomst, direct of indirect.

… Roler

Bij Roler ben ik in een warm en hecht team terecht gekomen dat als gezamenlijke doel heeft om een positieve bijdrage te leveren aan de groei van het onderwijs. Ik voel dat dit doel ons bindt en motiveert om iedere dag met nieuwe energie te starten. Met ieder zijn eigen ervaring in het onderwijs leren we van en inspireren we elkaar. Kennis maken met onderwijsprofessionals, erachter komen wat iemand drijft en samen ontdekken welke mogelijkheden er zijn is een greep uit mijn dagelijkse werkzaamheden. Samen met de adviseur uit mijn regio gaan we iedere dag op zoek naar de best mogelijke match tussen een school en onderwijsprofessional. Het vinden van een match waar iedere partij enthousiast van wordt geeft mij de juiste voldoening aan het einde van de dag.

En, wie ben jij?

Het lijkt mij leuk om ook met jou kennis te maken! Sta je er voor open om samen te sparren over het onderwijs en/of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ik denk heel graag met je mee!

Eline Delmée
06 – 835 014 84 | elinedelmee@roler.nl

Terug naar nieuwsoverzicht >