Even voorstellen: Ilse Le Large

Hi! Ik ben Ilse, 23 jaar en sinds een jaar woonachtig in het prachtige Rotterdam. Na 22 jaar lang in Zoetermeer te hebben gewoond heb ik het hier erg naar mijn zin.

Mijn achtergrond in het onderwijs

In 2018 begon ik na mijn vwo met heel veel zin aan de pabo. Na te zijn begonnen aan de voltijd pabo zocht ik meer uitdaging en vrijheid om te ontwikkelen in het onderwijs. Ik heb er toen voor gekozen over te stappen naar de deeltijd pabo en ben hiernaast gaan werken om veel ervaring in het onderwijs en voor de klas op te doen. Vorige zomer ben ik afgestudeerd aan de deeltijd pabo en het afgelopen schooljaar heb ik fulltime mijn eigen groep 6 gehad. Ik kreeg er in de klas energie van als de kinderen goed op hun plek zaten en met plezier naar school gingen. Ik vond het belangrijk de kinderen goed te leren kennen en zo goed aan te sluiten bij hun behoeften. Het voor de klas staan beviel me goed, maar ik heb gemerkt dat ik ook andere kanten van het onderwijs heel interessant vind.

Nieuwe uitdaging

Het onderwijs heeft mij mijn leven lang getrokken en ook ik ben altijd aan het leren. Na mijn stage- en werkervaringen wilde ik verder met nieuwe dingen leren en om die reden heb ik besloten het onderwijs van een andere kant te bekijken. In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging binnen het onderwijs, maar buiten de klas stuitte ik op Roler. Doordat Roler op mijn pad is gekomen kan ik nu doen wat ik het liefste doe; de hele dag over het onderwijs praten en door de juiste mensen aan de juiste scholen te koppelen het onderwijs kwalitatief beter maken. Het leukste hieraan vind ik dat je echt maatwerk biedt aan leerkrachten en scholen. Door in gesprek te gaan met leerkrachten en hun wensen en behoeften te achterhalen is het werk heel persoonlijk en écht mensenwerk.

Afwisselend en divers

In mijn werk kom ik veel verschillende mensen en scholen tegen. Dit maakt mijn werk erg afwisselend en divers. Ik vind het leuk aan mijn werk dat je verschillende mensen met verschillende wensen tegenkomt en hierdoor ook verschillende kanten van het onderwijs te zien krijgt. De uitdaging is vervolgens om de goede match te vinden.

Bel, mail of app mij gerust!

Nu ik mezelf heb voorgesteld, ben ik erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat maakt jouw plek in het onderwijs speciaal en wat zijn je wensen? Zullen we het er eens over hebben en voor jou ook zo’n perfecte match maken? Ik heb er zin in!

Ilse Le Large
06-82074282 | Ilselelarge@roler.nl

Terug naar nieuwsoverzicht >