Even voorstellen: Isa Beuving

Hi, mijn naam is Isa Beuving, ik ben 26 jaar oud en woon in Wapenveld samen met mijn vriend en onze twee katten. In januari ben ik begonnen als recruiter bij Roler. Ik ben samen met Jorn verantwoordelijk voor de regio’s Drenthe, Overijssel en een deel van Flevoland.

Mijn achtergrond

Nadat ik de havo heb afgerond, ben ik de pabo gaan doen op het Windesheim in Zwolle. Ik vond het een hele leerzame én leuke opleiding, ik kijk er dan ook met veel plezier op terug! Tijdens mijn studie moest ik natuurlijk ook kiezen voor een minor. Een lastige keuze, want er was zoveel keus! Uiteindelijk heb ik gekozen voor de minor ‘Internationalisering’. Voor deze minor ben ik een semester naar Zweden verhuisd. Hier heb ik zowel gestudeerd op de universiteit als stagegelopen in het Zweedse basisonderwijs. Dit was een ontzettend gave periode waar ik heel veel heb geleerd. In het laatste jaar van de pabo ben ik mijn LIO-stage gaan lopen op een basisschool in Zwolle en daar ben ik eigenlijk niet meer weg gegaan. Tot ik dus begin dit jaar de overstap naar Roler heb gemaakt.

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Zo beoefen ik al van jongs af aan de turnsport en doe ik sinds een aantal jaar aan acrogym. Ook vind ik het heerlijk om lekker te ontspannen met een leuke serie of een goed boek. Op de basisschool waar ik werkte, was ik leescoördinator. Toen ben ik erachter gekomen hoe leuk én goed jeugdliteratuur wel niet is. Ik lees dus ook regelmatig een mooi kinderboek en dat kan ik iedereen wel aanraden.

Overstap naar Roler

Na vier jaar werken als leerkracht in het basisonderwijs, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Per toeval kwam ik de vacature van recruiter onderwijs tegen. In de vacature stond dat ik contact kon opnemen met Jorn, voor meer informatie. Omdat ik Jorn toevallig al een beetje kende via de pabo, voelde het eerste contact heel laagdrempelig. De verschillende gesprekken die ik daarna heb gevoerd met andere recruiters, adviseurs en de Businessunit Directeur Berbel heb ik als heel prettig ervaren. Ook door het team werd ik ontzettend warm ontvangen. Toen was het tijd om te beginnen bij Roler! Ik heb al een aantal mooie gesprekken mogen voeren met onderwijsprofessionals en ik kijk er naar uit om Roler en mijn baan als recruiter verder te ontdekken!

Nieuwsgierig?

Voel je vrij om digitaal of persoonlijk kennis te maken. Samen kunnen we verkennen welke richting jij binnen het onderwijs wil inslaan!

Isa Beuving | 06 15 31 20 67 | isabeuving@roler.nl