Even voorstellen: Jorn ter Hedde

Hallo! Ik ben Jorn, 28 jaar oud en woonachtig in Nijverdal, in het oosten des lands. Afgelopen zomer heb ik mijn diploma human resource management behaald en gelijk erna ben ik bij Roler komen werken als onderwijs recruiter voor regio Noord.

Mijn achtergrond

Na de havo wist ik het zeker: ik wilde gymleraar worden. Helaas werkten mijn enkels niet mee en kon ik door blessures niet door met de opleiding. Wel vond ik het lesgeven ontzettend leuk, waardoor de pabo een logische vervolgstap was. In die tijd was ik zoekende wat ik nu écht wilde doen en dat was met mensen werken. Het lesgeven beviel mij goed, maar toch merkte ik dat er iets miste. Ik vind het prettig om onder mensen te zijn en om samen te werken met mensen. Daarom heb ik ook de opleiding hrm gedaan en afgerond. Tijdens stages had ik al gesnuffeld aan het recruitment vak, waardoor het vertrouwd voelde om in dit vakgebied aan de slag te gaan.

Warm welkom

Simone (oud-werknemer van Roler) attendeerde mij op de vacature van onderwijs recruiter in Zwolle. Ik werd gelijk enthousiast en ben gaan solliciteren. Wat ik zo fijn vind aan Roler is dat ik op het begin een warm welkom kreeg van collega’s, waardoor ik mij gelijk thuis voelde. In mijn rol als recruiter voor het onderwijs kan ik mijn passie voor het lesgeven en recruitment combineren om (startende) leerkrachten te voorzien van een passende werkplek. Het is mooi om veel verschillende leerkrachten en docenten te leren kennen en ze aan een fijne baan te helpen. Elke groep of klas heeft recht op goed onderwijs, daarom draag ik graag mijn steentje bij om dit doel te verwezenlijken.

Koffie?

Ik drink graag een (digitale) kop koffie met je om kennis te maken en om mee te denken over een eventuele nieuwe onderwijsuitdaging.

Jorn ter Hedde
06-10368676 | jornterhedde@roler.nl

Terug naar nieuwsoverzicht >