Even voorstellen: Kim Jansen

“Hi! Ik ben Kim, 25 jaar en met veel plezier woon ik in Utrecht. Na mijn opleiding arbeids- en organisatiepsychologie ben ik in aanraking gekomen met Roler. Bij Roler ben ik alweer bijna een jaar aan de slag als recruiter voor de regio Noord- en Zuid-Holland. Ik houd me voornamelijk bezig met het vinden en spreken van docenten, leerkrachten en onderwijsassistent om ze te helpen bij het vinden van hun droombaan in het onderwijs.

Bij de opleiding arbeids- en organisatiepsychologie staat het functioneren van mensen in hun werkomgeving centraal. Ik heb mij tijdens mijn opleiding dan ook beziggehouden met zaken als werkgeluk, de motivatie en prestatie van een werknemer binnen een organisatie en op welke factoren wij invloed kunnen hebben. Het is dan ook mooi om in mijn werk als recruiter mensen te helpen met het vinden van een passende werkplek. Door in gesprek te gaan met de leerkracht en mij écht te verdiepen in iemands psychologische profiel en de wensen probeer ik, samen met mijn adviseur, de juiste match met een onderwijsinstelling te bewerkstelligen. Het geeft enorm veel voldoening als ik een leerkracht kan matchen met een school waar hij of zij zich helemaal op zijn of haar plek voelt. Niets zo fijn als met plezier naar je werk gaan, toch?

Door de diversiteit in vacatures, van kleuterleerkracht tot voortgezet speciaal onderwijs docent tot anatomie mbo docent, heb je hele verschillende gesprekken met kandidaten. Dit maakt het werk afwisselend en boeiend. Door er niet alleen voor te zorgen dat een leerkracht met plezier naar zijn/haar werk gaat maar ook de school in veel gevallen uit te brand te helpen en een team compleet te maken zorgt ervoor om elke dag een stapje extra te willen doen.

Ik kom graag met je in contact om jouw droomwerkplek te vinden in het onderwijs. Spreken we elkaar snel?”

Kim Jansen
06 827 017 28 | kimjansen@roler.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht >