Even voorstellen: Marina van Lenthe 

Hoi! Mijn naam is Marina van Lenthe, ik ben 33 jaar oud en woon in Hoonhorst samen met mijn man en dochtertje van 2. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit samen met mijn gezin, familie of vrienden. Sinds april werk ik met veel plezier bij Roler en ben ik verantwoordelijk voor de regio’s Drenthe, Overijssel en een deel van Gelderland en Flevoland. Een mooie regio waar ik al hele mooie gesprekken heb mogen voeren met verschillende (startende) leerkrachten.

Mijn achtergrond

Op de basisschool wist ik al dat ik graag juf wilde worden. Na het afronden van het vmbo ben ik in Emmeloord de opleiding tot onderwijsassistent gaan doen. Na het afronden van de opleiding heb ik heel erg getwijfeld of ik nu wilde doorstuderen op de pabo of de calo. Sport heeft mij altijd erg getrokken en de combinatie met lesgeven leek me heel leuk. Ik heb toen toch gekozen om de pabo te gaan doen. De pabo heb ik in Groningen gedaan op de Hanzehogeschool. Ik heb hier dan ook vier jaar op kamers gezeten. Na de pabo ben ik terug verhuisd naar Emmeloord en direct aan het werk gegaan. De sportkant in het onderwijs bleef mij trekken en daarom heb ik naast het werken de post-hbo bewegingsonderwijs gedaan. Ik heb negen jaar voor de klas gestaan in Emmeloord, met name groep 8 en door mijn verhuizing nog een halfjaar op een school in Hattem, wederom groep 8. Naast het lesgeven heb ik in Emmeloord ook de taak op mij genomen als schoolopleider. Hier begeleidde en beoordeelde ik studenten van de pabo. Dit vond ik ontzettend leuk en leerzaam.

Overstap naar Roler

Ik merkte dat ik na bijna tien jaar voor de klas zoekende was naar een nieuwe uitdaging. Per toeval kwam Roler op mijn pad. Vanaf het eerste telefoongesprek voelde het ontzettend goed. Bij Roler werkt een fijne club mensen met hart voor het onderwijs. Het begeleiden van leerkrachten bij het vinden van de juiste plek in het onderwijs doe ik met veel plezier. Ik vind het ontzettend leuk dat ik hier met mijn ervaring nu een steentje aan bij mag dragen! Ik voel me bij Roler helemaal op mijn plek.

Nieuwsgierig?

De (digitale) deur staat altijd open om vrijblijvend kennis met elkaar te maken om te kijken wat jouw wensen en ambities in het onderwijs zijn.

Marina van Lenthe | 06-22676733 | marinavanlenthe@roler.nl