Even voorstellen: Melody van der Capellen

Mijn naam is Melody en ik kom uit Den Haag. Vanaf januari dit jaar heb ik het genoegen om als recruiter bij Roler aan de slag te gaan. Binnen het team werk ik samen met Ruben en Ilse, waarbij we gezamenlijk de verantwoordelijkheid dragen voor Zuid-Holland.

Mijn achtergrond

Na het afronden van de havo begon ik aan de pabo. Al snel ontdekte ik dat fulltime voor de klas staan niet helemaal mijn ding was, ondanks mijn liefde voor kinderen. Na een tussenjaar, waarin ik veel heb gewerkt en nadacht over mijn volgende stap, koos ik voor de opleiding communicatie. Een brede keuze die me een veelzijdige basis gaf.

In mijn dagelijkse leven ben ik vooral actief bezig met sporten. Ik probeer minstens drie keer per week naar de sportschool te gaan en ben recentelijk gestart met padel, nadat ik mijn hele jeugd op competitief niveau heb getennist. Verder hou ik ervan om mooie reizen te maken, het liefst naar plekken waar er een andere cultuur is. Ik droom er al jarenlang van om naar Japan te gaan en dit staat daarom ook op de planning voor dit jaar. En tot slot sta ik het liefst twee uur per dag in de keuken, voor mij werkt dit heel rustgevend en ik vind het leuk om voor anderen te koken.

Tijdens mijn studie besloot ik een buitenlandse stage te doen en vertrok ik voor een half jaar naar Londen. Hier werkte ik bij een filmproductiebedrijf midden in het centrum. Daar heb ik niet alleen genoten, maar ook ontzettend veel geleerd. Na mijn studie belandde ik bij een recruitmentbedrijf dat gespecialiseerd is in het sociaal domein, met focus op functies als schuldhulpverleners en jeugdconsulenten. Hier heb ik waardevolle ervaring opgedaan en de doelgroep beter leren kennen.

Overstap naar Roler

Desondanks begon het na verloop van tijd te kriebelen en ik wilde een andere zijde van recruitment verkennen. Ondanks mijn beperkte ervaring in het onderwijs trok Roler direct mijn aandacht. Na een fijn gesprek bleek de klik er meteen te zijn, en nu zit mijn eerste maand erop. Ik kijk ernaar uit om met jullie samen te werken bij Roler en elkaar beter te leren kennen!

Nieuwsgierig?

De mogelijkheid tot een vrijblijvende kennismaking is er altijd, zowel digitaal als fysiek. Laten we samen ontdekken welke wensen en ambities jij hebt binnen het onderwijs!

Melody van der Capellen | melodyvandercapellen@roler.nl | 06-27967926