Even voorstellen: Mirjam van den Born

Mijn naam is Mirjam van den Born, ik woon in Amsterdam en ik ben 34 jaar oud. Ik speel al lange tijd met enthousiasme en passie rugby. Salsadansen behoort ook tot mijn hobby’s. Sinds oktober ben ik begonnen bij Roler als recruiter. Voor mij een heel nieuwe functie, waar ik met veel enthousiasme aan ben begonnen. Ik ben samen met Kim (adviseur) verantwoordelijk voor heel Noord-Holland, behalve Amsterdam en omstreken. Almere hoort ook stiekem bij onze regio.

Mijn achtergrond

Na een geweldige studieperiode aan de academie voor lichamelijk opvoeding in Amsterdam ben ik direct als docent LO aan de slag gegaan op een vmbo-school in Almere. Na vijf jaar met plezier werken en fijne collega’s heb ik ervoor gekozen om een rugby-avontuur aan te gaan in Australië. Dit om mijzelf te ontwikkelen op sportief en persoonlijk vlak. Snel daarna, in 2017, ben ik met de rugby-ervaring in mijn rugzak vertrokken naar Canada. Daar heb ik de kans gekregen om samen met andere ervaren spelers, de dames aldaar naar een hoger level te tillen. Eenmaal terug in Nederland heb ik een uitstapje gemaakt in de horeca als bedrijfsleider waar ik veel nieuwe skills heb opgedaan, met name passend leiding geven aan het personeel. Bier tappen behoort ook tot één van mijn specialiteiten. Uiteindelijk heb ik er weer voor gekozen om terug het onderwijs in te gaan, met deze keer als uitdaging: lesgeven op het mbo bij de opleiding Sport en Bewegen. De coachende en begeleidende rol is iets wat beter bij mij past.

Overstap naar Roler

Via LinkedIn is Roler, door Yvar, (één van de recruiters) op mijn pad gekomen. Het kriebelt al langer in mij dat ik me meer wil inzetten voor het individu en daarbij een coachende rol kan aannemen. Roler speelt goed in op die behoeftes. Ik luister graag naar de leerkracht en wil zoveel mogelijk van mijn kandidaat te weten komen, om samen te kijken wat het beste bij diegene past. De klik met het team was er gelijk en dat gaf voor mij helemaal de doorslag om hier mijn nieuwe weg in te slaan. Het team staat écht voor de leerkracht en je merkt dat bij iedereen de passie voor het onderwijs in het hart zit.

Nieuwsgierig?

De (digitale) deur staat altijd open om vrijblijvend kennis met elkaar te maken. Zo kunnen we samen kijken wat jouw wensen binnen het onderwijs zijn. Zeg, waar word jij een blije juf, meester of docent van?

Mirjam van den Born | 06 30 36 46 11 | mirjamvandenborn@roler.nl