Even voorstellen: Nick Jonkman

Hey! Mijn naam is Nick, ik ben bijna 24 en woonachtig in het pittoreske Balkbrug, op de grens van Overijssel en Drenthe. Ik ben sinds november bij Roler in dienst na onder andere ervaring bij de Pabo en mijn afgeronde opleiding Management. Bij Roler ben ik recruiter voor regio Noord! Naast mijn werk ben ik een fanatieke sporter; zowel voetbal als karten doe ik regelmatig. Daarnaast houd ik van quizzen, muziek en theater. Veel interesses dus.

Mijn achtergrond

Na de havo op de Zeven Linden in Dedemsvaart te hebben gevolgd wist ik niet zo goed wat ik wilde. “Ga maar met kinderen aan de slag, daar ligt jouw talent”, zei vrijwel iedereen uit mijn omgeving. Dat maakte dat de keuze op de Pabo viel. Hier heb ik mijn propedeuse van gehaald maar toch besloten niet door te gaan. Nog steeds vond ik het lastig om een studie(richting) te kiezen, het moest dan in ieder geval iets ‘breeds’ zijn. De tweejarige Hbo-opleiding management (een combinatie van bedrijfskunde en human resources management) paste dacht ik het best bij mij, en dat is gebleken. Ik heb met veel plezier deze opleiding afgerond. Toch voelde ik nog steeds de aantrekkingskracht van het onderwijs, daarom ben ik hartstikke blij dat ik mijn interesse en opleiding kan combineren bij Roler, door (aanstormende) onderwijsprofessionals een zo goed mogelijke plek te bieden.

Warm bad

Sinds mijn eerste gesprek bij Roler, die ik voerde met Jorn en Kay, voelde ik me gelijk thuis. Dit werd bevestigd in het gesprek met Sybrecht (met wie ik samenwerk) en Berbel, die mij gelijk vertrouwen gaven. Nu drie maanden verder voel ik me al echt onderdeel van de organisatie. Het team in Zwolle, waar ik voornamelijk aanwezig ben, voelt echt als een warm bad; wat een leuke collega’s!

Nieuwsgierig?

Je bent altijd welkom om onder het genot van een (digitale) kop koffie jouw interesse in een nieuwe of wellicht extra onderwijsuitdaging kenbaar te maken, de deur staat altijd open. Tot snel!

Nick Jonkman
0626222752nickjonkman@roler.nl

Terug naar nieuwsoverzicht >