Even voorstellen: Thijmen Schepers

Hey! Mijn naam is Thijmen Schepers en ik ben 24 jaar. In het verleden heb ik altijd in Vriezenveen gewoond. Door mijn studie aan de hogeschool KPZ ben ik op kamers gegaan in Zwolle. Ik ben hier blijven plakken en woon hier, inmiddels met mijn vriendin, nog steeds met veel plezier terwijl we wachten tot ons huis gebouwd is in Vriezenveen. Sinds 9 januari ben ik werkzaam bij Roler. Daarnaast ben ik ook leerkracht en geef ik les aan groep 5. Ik ben recruiter bij Roler voor regio Utrecht en Gelderland. Naast mijn werk voetbal ik bij DOS’37 in Vriezenveen en ben ik een groot fan van FC Twente waar ik al jarenlang met veel plezier een seizoenkaart heb.

Mijn achtergrond

Tijdens de havo wist ik al dat ik leraar wilde worden. Ik kom uit een onderwijsfamilie waardoor de keuze ook snel gemaakt was. Na de studie ben ik aan de slag gegaan als meester van groep 8 en daarna als meester van groep 5/6. Het lesgeven vind ik erg leuk om te doen, maar er kwamen veel dingen bij kijken waar ik tijdens mijn werk als meester tegenaan ben gelopen. Ik vind het erg leuk om contact te hebben met mensen, nieuwe mensen te leren kennen en samen te werken met collega’s. Dit miste ik vooral in het onderwijs waardoor ik begon te twijfelen of dit wel iets is wat bij mij past. Op dat moment stuurde Kay, die ik van de pabo ken en werkte bij Roler, mij een Thijmen Schepersberichtje dat Roler opzoek was naar een recruiter in het onderwijs. Ik vind het onderwijs te leuk om los te laten en daarom ben ik erg blij dat ik als recruiter nog steeds bezig ben met het onderwijs en dat ik mijn baan als recruiter kan combineren met mijn baan als leraar.

Thuiskomen

Door een erg open en behulpzaam team met een fijne sfeer voelde ik me meteen welkom. Inmiddels ben ik al bijna vijf maanden werkzaam bij Roler. Er worden ook informele momenten georganiseerd en gaan wij regelmatig met collega’s padellen. Mede door de fijne sfeer en de informele momenten voel ik mij helemaal thuis.

Nieuwsgierig?

Zoals ik eerder heb aangegeven vind ik het erg leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Ik sta daarom altijd open om met jou in gesprek te gaan zodat we het kunnen hebben over jouw wensen en behoeften binnen het onderwijs. Hopelijk spreken we elkaar snel!

Thijmen Schepers | 06-26482191 | thijmenschepers@roler.nl