Even voorstellen: Tom van Eekelen

Hey! Mijn naam is Tom van Eekelen, ik ben 31 jaar oud en woon in Tilburg. Sinds januari werk ik met veel plezier als recruiter bij Roler en ben ik verantwoordelijk voor de regio’s Noord-Brabant en Limburg. In mijn vrije tijd houd ik me bezig met crossfit, beachvolleybal en schilder ik ook graag. Daarnaast houd ik ontzettend veel van muziek en cabaret.

Mijn achtergrond

Na het behalen van mijn Bachelor ‘Sports & Education’ aan de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven ben ik het onderwijs in gegaan. Ik heb tien jaar lang als docent Lichamelijke Opvoeding, mentor en stagebegeleider voor verschillende doelgroepen in het VO en MBO gestaan. Tijdens deze periode heb ik veel mogen samenwerken met gemeenten, basisscholen en hogescholen waardoor ik een ontzettend mooi netwerk heb kunnen opbouwen binnen onderwijsland.

Nu ik het roer heb omgegooid en niet meer zelf voor de klas sta wil ik met behulp van mijn opgedane kennis, ervaringen en passie voor het onderwijs, (startende) onderwijsprofessionals ondersteunen in het vinden van hun droombaan. Op deze manier kan ik mijn steentje bijdragen aan de waarborging van de kwaliteit van het onderwijs(aanbod). Door samen te sparren en ervaringen te delen probeer ik een zo goed mogelijk beeld te krijgen van wat iemands passie, kwaliteiten en drijfveren binnen het onderwijs zijn en met deze informatie de ideale match met een school maken.

Teamplayers

Binnen Roler heb ik het geluk om samen te mogen werken met een geweldig energiek team aan professionals dat elkaar naadloos aanvult, motiveert en scherp houdt waar dat nodig is. Vanaf dag 1 voel ik me ontzettend op mijn gemak en onderdeel van het team dat mij direct vertrouwen heeft gegeven. Hier wil ik met name mijn collega’s Manoek, Eline en Berbel, waar ik dagelijks mee samenwerk binnen het team in ’s-Hertogenbosch, voor bedanken.

Nieuwsgierig?

Ik maak graag tijd om kennis met je te maken en onder het genot van een kop koffie of thee samen te sparren over je wensen voor een nieuwe onderwijsuitdaging.

Tom van Eekelen
06-13004772 | tomvaneekelen@roler.nl