Expertisebijeenkomst ‘Teach like a champion’ voor professionals

“Vol verwachting klopt ons hart!” De eerste expertisebijeenkomst van dit schooljaar staat voor de deur! Heb jij je al opgegeven? Er is nog ruimte en je mag een introducé meenemen!

Wil jij de lat een beetje hoger leggen en van goede leerkracht een echte kanjer worden? Wil jij beschikken over een arsenaal aan vaardigheden om daarmee het beste uit iedere leerling te kunnen halen?

Deze expertisebijeenkomst is gebaseerd op bewezen technieken van topleerkrachten en laat zien hoe je die in kunt zetten bij jou in de groep. Met jouw klassenmanagement weet je een sterke groepscultuur neer te zetten, weet hoe je je leerlingen gemotiveerd en betrokken houdt en hoe je een effectieve leeromgeving weet te creëren, waarin resultaat en plezier in leren hand in hand gaan.

Programma

In één dagdeel laten we je kennis maken met de vaardigheden die bewezen topleerkrachten hanteren. Herkenbaar en direct toepasbaar in de praktijk. Geen ingewikkelde theoretische modellen, maar ‘best practices’. Technieken bruikbaar in alle voorkomende lessituaties en lesfases, ongeacht het vakgebied.

Er komen veel verschillende technieken aan bod, zoals ‘strakke overgangen’, ‘100 %’, ‘weet niet geldt niet’ en ‘de haak’. Verschillende onderwerpen zullen worden aangestipt en besproken. Denk daarbij aan: het opbouwen van een sterke gedragscultuur, het hebben van hoge verwachtingen en hoe hou je leerlingen betrokken en geactiveerd tijdens de lessen.

Goed werkgeverschap

Wij vinden het belangrijk dat onze professionals zich te allen tijde kunnen blijven ontwikkelen en bieden daarom vanaf heden elk schooljaar twee gratis scholingsmomenten aan!

Eerste expertisebijeenkomst

Op maandag 27 november staat de eerste expertisebijeenkomst ‘Teach like a champion’ op het programma in Heerenveen en op donderdag 30 november in Nijmegen. In één dagdeel (19.00-22.00 uur) maak je kennis met interessante vaardigheden die bewezen topleerkrachten hanteren. Dus geen ingewikkelde theoretische modellen, maar herkenbare ‘best practices’ die je direct kunt toepassen in de klas.

Aanmelden

Wil jij beschikken over een arsenaal aan vaardigheden om daarmee het beste uit iedere leerling te kunnen halen? Meld je dan kosteloos aan via fz@roler.nl of neem contact op met je adviseur bij Roler. Geef in je e-mail aan of je de training in Nijmegen of Heerenveen wilt bijwonen.

LET OP: De expertisebijeenkomst in Heerenveen is vol!

Volgende expertisebijeenkomst

Benieuwd naar de invulling van onze volgende bijeenkomst ‘ICT in de klas’ in maart 2018? Volg ons op LinkedIn en hou onze website goed in de gaten, want ook die expertise wil je écht niet missen.

Hopelijk tot ziens bij onze eerste training ‘Teach like a champion’!

Terug naar nieuwsoverzicht >>