Gastcollege bij Hogeschool Windesheim

Om Management-studenten een inkijkje te geven in hun toekomstig werkveld mochten Jorn en Nick een gastcollege geven over detachering. Ze gingen tijdens dit college onder andere in op de werkwijze van Roler en andere zaken wat betreft ons werk. Het was een erg interactieve les!

Donderdag 16 maart hebben Jorn en Nick een gastles mogen geven aan studenten van de opleiding Management op Hogeschool Windesheim. De gastles, die in het teken stond van een inkijkje in ons bedrijf en detachering, verliep hartstikke goed. Ze hebben onder andere uitleg gegeven over de werkwijze van Roler en wat het begrip detachering inhoudt. Tussendoor en achteraf werden er goede vragen gesteld door de studenten, die actief meededen! Vragen als “wat is het verschil tussen recruiter en intercedent?”, “hoe zien jullie zoekopdrachten eruit?” en “wat heb jij (Nick) geleerd tijdens de opleiding Management, wat je nu toepast in de praktijk?” passeerden de revue. De laatste vraag kon Nick goed beantwoorden; hij heeft namelijk zelf de opleiding Management gedaan. “Je leert onder andere over gesprekstechnieken, schriftelijke communicatie en zaken omtrent arbeidsrecht en- bemiddeling”.

De studenten waren erg enthousiast; een student vroeg zelfs: “bieden jullie ook stages aan?” Hopelijk hebben de studenten een goed beeld kunnen krijgen van Roler en blijft de presentatie hangen. Er zijn over en weer al connectieverzoeken verstuurd! Kortom: zeker voor herhaling vatbaar.

Zie hieronder een foto van Jorn en Nick tijdens de presentatie.