Intervisiemomenten Roler

Bij Roler vinden we het belangrijk dat onze onderwijsprofessionals de kans krijgen om zich te ontwikkelen. Met en van elkaar leren is daar onderdeel van. Eens in de zes weken organiseren wij intervisiemomenten voor het Talentprogramma, waar onze startende leerkrachten hun expertise kunnen delen. Deze maand hebben intervisiemomenten plaatsgevonden op onze kantoren in Zwolle, Amsterdam en Den Bosch. Het was ontzettend fijn en waardevol om samen te zijn en met elkaar te kunnen sparren. Hieronder lees je hoe deze avonden eruit zagen.

Noord/Oost
Op dinsdagavond 1 maart kwamen onze talenten die werkzaam zijn in het noorden en oosten bij elkaar op ons kantoor in Zwolle. We trapten deze intervisie af met een lekkere burgers. Vervolgens bespraken we onderwijs gerelateerde vragen met elkaar aan de hand van een kletspot. Leuk om te zien hoe op deze manier waardevolle gesprekken tot stand komen en ‘good practise’ met elkaar gedeeld wordt. Ook was er  ruimte om een aantal praktische zaken te bespreken en werd de planning tot de zomervakantie nog even doorgenomen. Erg fijn dat we eindelijk weer samen konden komen op ons kantoor!

West
Op donderdag 18 maart hebben wij samen met onze talenten uit het westen een intervisieavond gehouden op ons Roler kantoor in Amsterdam. Wij begonnen de avond met lekkere pizza’s en een drankje. Recent zijn een aantal nieuwe leerkrachten gestart in ons programma, dus niet iedereen kende elkaar nog. Toch het was direct gezellig tussen de leerkrachten. Na het voorstelrondje en het bespreken van belangrijke informatie hebben de talenten verschillende casussen over het onderwijs besproken. Mooi om te zien hoe iedereen van elkaars inbreng leert en naar huis gaat met nieuwe inzichten. Al met al was het een gezellige en leerzame avond.

Zuid
Woensdagavond 9 maart zijn wij met onze talenten van regio zuid bij elkaar gekomen op kantoor in Den Bosch. Nieuwe talenten hebben zich voorgesteld aan de talenten die al wat langer bij Roler werken. Leuk om te zien dat iedereen anders is qua karakter en toch zó goed bij het Talentprogramma past! Na de kennismaking hebben we samen gezellig gegeten en veel gekletst over het onderwijs. Ervaringen zijn uitgewisseld en tips zijn met elkaar gedeeld. Als afsluiting hebben we nog wat vragen uit onze “kletspot” gepakt en beantwoord. Omdat de sfeer goed was en de omgeving vertrouwd voelde hebben de vragen geleid naar mooie en eerlijke antwoorden.

Talentprogramma
Ook benieuwd naar het Talentprogramma en jouw mogelijkheden? Lees hier meer en kom in contact met één van onze recruiters >