Juf Sanne vertelt over het talentprogramma

Sanne is sinds 2020 een van onze startende leerkrachten in het talentprogramma. Sanne werkt in groep 4-5 op de Kogge in IJlst. Een school waar ze al snel merkte, dat deze goed bij haar past. Daar pakt ze nu al iets meer dan een jaar haar rol en wij hopen dat ze dit in de toekomst nog lang kan blijven doen. Wij zijn blij dat wij Sanne hebben mogen begeleiden in de start van haar loopbaan, een betrokken, enthousiaste en verantwoordelijke juf! Sanne vertelt zelf over het talentprogramma:

“Toen ik mijn opleiding tot leraar basisonderwijs afrondde, wist ik nog niet wat voor type onderwijs bij mij zou passen. Bij Roler krijg ik de mogelijkheid om op verschillende scholen les te geven en dit te ontdekken. Daarnaast krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en te blijven leren en dat vind ik heel belangrijk. Roler biedt je een persoonlijk opleidingsbudget, leerzame trainingen en intervisiemomenten met startende leerkrachten waardoor je volop kan blijven leren.”

“Bij Roler wordt rekening gehouden met wie jij bent en wat jouw wensen zijn en wordt er een goede match gemaakt tussen de leerkracht en de school. Deze goede match is bij mij ook ontstaan en ik geef nu met veel liefde en plezier les op een mooie school die helemaal bij mij past. De volgende stap is om uiteindelijk vast in dienst te komen bij de school waar ik nu lesgeef en het talentprogramma te verlaten met een mooie gevulde rugzak aan ervaringen en kennis.”

Meer weten?

We komen graag met je in contact. Stuur gerust een mail of appje naar één van onze recruiters >>