Onderwijsprofessional Charise vertelt over ‘How to teach Like a Champion’

Veel onderwijstalenten hebben gekozen voor Roler, omdat zij erg positief kijken naar de geboden ontwikkeling en bijscholing. Zo konden wij de training ‘Bliksemstart’ volgen. Een training die gebaseerd is op het boek: ‘Teach like a champion!’ Hieronder vertel ik mijn ervaringen over deze training;

Het is erg fijn om te ervaren als beginnende leerkracht dat Roler net zo enthousiast was over mijn gekozen opleiding, als ikzelf! De gegeven training  past bij mij, bij mijn ontwikkeling en ook bij mijn vakgebied. Ook online is er veel keuze uit trainingen die je kan volgen op veel verschillende vlakken. Zo zijn er online trainingen, maar ook korte filmpjes met praktische tips.

Bliksemstart

Zo volgde ik samen met alle onderwijstalenten de ‘Bliksemstart’ training in december. Een training die gebaseerd is op het boek: ‘Teach like a champion!’. Online gingen we in Teams aan de slag met een bekende trainer voor mij, ik had al eens eerder informatieve filmpjes van haar bekeken via het online platform van Roler. We gingen eerst luisteren naar een online presentatie waarin werd gefocust op praktische tips om jouw lesgeven te verbeteren. Erg fijn, want theorie is soms lastig in praktijk te brengen. Dus korte, maar krachtige tips zijn meer dan welkom! Zo kregen we te horen wat vaker leerlingen de tijd te geven om op vragen te beantwoorden: kinderen hebben soms wat langer nodig om ergens over na te denken. Ook leerden we technieken als ‘Weet niet, geldt niet’ en ‘Bliksembeurt’.

Now we can teach like a champion!

Na de training kregen we ook nog als kerstpresentje het boek opgestuurd waar de training op gebaseerd was. Hierin kunnen we alle technieken en praktische tips even teruglezen en gebruiken in de klas. Een mooie afsluiting met het team aan het einde van het jaar, maar ook een goed begin om weer sterk voor de klas het nieuwe jaar te starten. Now we can teach like a champion!”

Wil jij net als Charise ook in contact komen met Roler?

Neem dan contact op met Recruiter Kay Ambergen via kayambergen@roler.nl  en/of 06 – 82 68 66 29

Meer over onze dienstverlening >>
Naar onze vacatures >>