Onderwijsprofessional Kim over het werken voor Roler

Werken voor een detacheringsbureau ‘Moet je dat wel doen?’ is een vraag die geregeld gesteld wordt. Ik kan je uit ervaring vertellen dat je dit zeker wél zou moeten overwegen. Natuurlijk moet je hierbij bepaalde keuzes overwegen. Wat vind jij belangrijk met betrekking op jouw eigen ontwikkeling?


Als startende leerkracht heb ik gekozen om voor Roler aan de slag te gaan. Ik krijg hier de kans om verder te groeien als leerkracht én om nieuwe ervaringen op te doen. Zelf wist ik bijvoorbeeld nog niet goed welke groep mij het meest aansprak. Door voor Roler te werken kan ik verschillende vormen van onderwijs ervaren en zo ontdekken het beste bij mij past

De eerste klus

Mijn eerste invalklus was in het midden van het schooljaar (januari 2020) op een school met een uniek onderwijsconcept. De werkwijze van deze school was compleet nieuw voor mij. De eerste weken waren dan ook, op zijn zachtst gezegd, erg wennen. Flexibiliteit, geduld en vertrouwen omschrijven mijn ervaring met het beginnen op een nieuwe school met een nieuwe klas én nieuwe collega’s. Qua begeleiding staan er bij Roler altijd mensen voor je klaar. Een telefoontje wordt altijd beantwoord en er wordt met je meegedacht over zaken als: Hoe halen we het beste uit jou als leerkracht? En ‘Wat is daarvoor nodig? Lukt het voor je gevoel even niet, dan is er altijd iemand om dit mee te bespreken.

Een studiebudget tot je beschikking

Het is soms even wachten op een nieuwe uitdaging, maar dat betekent gelukkig niet dat je stil hoeft te zitten. Het team staat klaar om met je mee te denken over mogelijkheden om toch ervaring op te doen of om jezelf verder te ontwikkelen. Zo staat er een studiebudget tot je beschikking om nog meer uit jezelf te halen.


Tot slot wil ik nog graag zeggen: kansen zijn er om aangegrepen te worden. 

Ik heb dat gedaan met Roler! 

Wil jij ook in persoonlijk contact komen met Roler?

Neem dan contact op met Recruiter Ruben Jonkman via rubenjonkman@roler.nl  en/of 06 – 82 53 20 16

Meer over onze dienstverlening >>
Naar onze vacatures >>