Onze digitale leeromgeving KlasMastr

Wij vinden het belangrijk dat onze professionals groeien in hun werk, maar ook kunnen werken aan hun groei. Een van de mogelijkheden die wij aanbieden is het werken met KlasMastr. KlasMastr is een digitale leeromgeving waarin een groot aantal e-learnings en trainingen worden aangeboden. Ook kunnen onze leerkrachten zich via dit platform inschrijven voor trainingen op locatie.

KlasMastr is een leeromgeving die is ontworpen door de Rolfgroep. De Rolfgroep zorgt voor een passende inhoud en ontwikkelt nieuwe trainingen.

Om onze leerkrachten wegwijs te maken met KlasMastr hadden we op 29 september een bijeenkomst via Teams. Tijdens deze ‘Kick Off’ van KlasMastr werden de professionals door Evelien van de Rolfgroep meegenomen in de leeromgeving, zodat zij hier ook dit schooljaar optimaal gebruik van kunnen maken. Voor ons was het fijn om te zien, hoe betrokken iedereen was bij de bijeenkomst.

De professionals kunnen zelf de regie pakken in hun ontwikkeling, door trainingen aan te schaffen. Voor de startende professionals die aangesloten zijn bij het Talentprogramma is een portemonneefunctie ingesteld, zodat zij een deel van hun opleidingsbudget kunnen investeren in hun ontwikkeling binnen Klasmastr.

Met zo’n grote hoeveelheid aan trainingen (ongeveer 1200) is het handig om goed te weten, waar je het komende schooljaar aan wil gaan werken. Middels een assessment kunnen professionals onderzoeken waar hun voornaamste leerpunt ligt. Zo kan KlasMastr een persoonlijk aanbod creëren en kan de onderwijsadviseur vanuit Roler ook begeleiding op maat bieden. Later in het schooljaar komen wij ook terug op de groei die de leerkrachten hebben doorgemaakt.

Ben je nieuwsgierig naar wat Roler voor jou kan betekenen in jouw ontwikkeling? Neem contact op met Jaap Lambalgen via 06  203 984 09 of jaapvanlambalgen@roler.nl.

Terug naar het nieuwsoverzicht >