Opleiding en ontwikkeling hoog in het vaandel bij Roler

Simone van der Linde is werkzaam bij Roler als recruiter. Hieronder vertelt Simone over het aanbod van opleidingen bij Roler.

Bij Roler  vinden we het belangrijk dat onze onderwijsprofessionals de kans krijgen om zich te ontwikkelen. Zo bieden wij, voor leerkrachten in onze talentpool, een ruim opleidingsbudget aan. Aan het begin van het schooljaar gaan wij in gesprek met onze starters, om in kaart te brengen wat ze graag willen leren. Voor sommige starters is dit nog een lastige vraag, maar voor anderen heel helder.

Klasmastr

Om een goede basis aan te kunnen bieden, werken wij samen met de Rolfgroep. Het digitale platform Klasmastr biedt allerlei trainingen online en op locatie, waar onze professionals zich voor in kunnen schrijven. De onderwerpen die aangeboden worden zijn heel uiteenlopend. Van gedrag en brein tot het ontwikkelen van ICT-vaardigheden.

Binnen Klasmastr is het ook mogelijk om assessments te maken om inzicht te krijgen op de competenties waar jij je als leerkracht in kunt verbeteren. Aansluitend biedt Klasmastr trainingen aan die daarop aansluiten. Zo bewandel jij je eigen route die je kunt inzien op de leerroutekaart.

Expertise delen

Ook kunnen de leerkrachten in onze talentpool hun expertise delen. Op die manier kunnen de talenten van elkaar leren tijdens bijvoorbeeld de intervisiemomenten. De masterclasses en intervisies binnen Roler sluiten hierbij aan.

Wij vinden het geen ‘moeten’ om aan de slag te gaan met trainingen en cursussen. Wel stimuleren we het volgen van trainingen, omdat het in waardevol is om te werken aan je ontwikkeling. Vooral voor de startende leerkrachten merken wij dat er veel op ze afkomt en de focus meer in de praktijk ligt dan op het volgen van scholing.

Wil jij meer informatie over onze opleidingsmogelijkheden?

Neem dan contact op met Recruiter Simone van der Linde via simonevanderlinde@roler.nl en/of 06 – 103 686 76

Meer over onze dienstverlening >>
Naar onze vacatures >>