Werken in de Randstad. Roler helpt jou verder!

Heb jij ook altijd al in Amsterdam willen werken en wonen? Bij Roler is het mogelijk om samen de leukste Amsterdamse school uit te zoeken en financieel ondersteund te worden bij het vinden van een fijne plek om te wonen. Eén van onze talenten, Britt de Ruiter, heeft hiervoor gekozen en beschrijft hieronder haar ervaring:

“Afgelopen zomer heb ik de keuze gemaakt om mijn studentenstad Nijmegen te verruilen voor onze hoofdstad Amsterdam. Het was een sprong in het diepe maar ik heb hier nog geen moment spijt van gehad.

Ik sta sinds dit schooljaar met veel plezier en enthousiasme voor groep 1/2 op basisschool pro Rege in Amsterdam. Het is een multiculturele school waar ik mij heel erg thuis voel. De kinderen, ouders en collega’s sluiten precies aan bij waar ik naar opzoek was in een school. Het gevoel dat ik niet alleen collega’s op school heb waar ik op kan terugvallen maar ook de specialisten en andere talenten bij Roler, geeft mij een prettig gevoel. De eerste weken als echte leerkracht voor de klas waren soms chaotisch, maar door goed voor te bereiden en te reflecteren op mijn eigen handelen ging dit al snel een stuk beter.

Tijdens de startdagen van Roler kon ik samen met de andere talenten kennis delen voor een goede start van het nieuwe schooljaar. Op dit moment sta ik zelfverzekerd voor de klas en is het zo’n goede match gebleken, dat ik na dit schooljaar in dienst ga bij dit Amsterdamse bestuur.”

Wat houdt je nog tegen? Nou..
Landelijk gezien is het tekort in de Randstad met enthousiaste juffen en meester het grootst. Dit heeft vooral te maken vanwege de hoge woonlasten. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je dit als startende leerkracht opmerkt. Misschien klinkt de grote stad Amsterdam toch wat ‘heftig’ en duur. Toch heb je juist in deze regio de mogelijk om je door te ontwikkelen. Wellicht heb je er al wel eens aan gedacht, maar is de stap nog té groot. Want tsja, waar begin je dan…?

Roler helpt je verder!
Wij willen je in een paar stappen uitleggen over hoe wij samen met jou graag opzoek gaan naar een fijne werkplek. Door middel van de woonkostenvergoeding heb je ook nog eens kans om een perfecte woning te vinden.

Stap 1

Wij vinden het leuk om eens met je te sparren over dit idee. We vinden het al leuk dat je laat merken dat je dit misschien overweegt. We brengen in kaart wat je ideeën zijn, gaan in op eventuele twijfels en bespreken met je de mogelijkheden. Misschien wil je wel voor een paar maanden naar Amsterdam en daarna weer terug naar je eigen woonplaats? Ook krijg je uitleg over de woonkostenvergoeding die wij bieden. Nieuwsgierig? Neem gerust contact op met één van onze recruiters in de regio waar je woont.

Regio Noord | Simone van der Linde
06 103 686 76 | simonevanderlinde@roler.nl

Regio Oost | Kay Ambergen

06 826 866 29 | kayambergen@roler.nl

Regio Zuid | Daryl Polder

06 823 446 44 | darylpolder@roler.nl

Regio West | Kim Jansen

06 827 017 28 | kimjansen@roler.nl

Stap 2

Veel informatie heb je tijdens een kennismakingsgesprek al gekregen. Ga ook in gesprek met je familie en vrienden, die kennen je vaak het best . We kunnen je ook in contact brengen met de huidige professionals die je kunnen vertellen over hun ervaringen en natuurlijk ook wat het werken voor Roler inhoudt.

Stap 3

Wij blijven graag met je in contact over de keuze die je maakt. Daarna volgt een tweede gesprek met Sanne en/of Ruben in de regio Amsterdam. Je gaat verder in op wat we voor je kunnen betekenen en wat het arbeidsvoorwaardelijk allemaal voor je inhoud. Sanne en Ruben wonen zelf in Amsterdam en kunnen je daardoor wegwijs maken in de stad, maar geven ook tips geven huisvesting.

Stap 4

Enthousiast? Super leuk! We gaan op zoek naar een opdracht voor de duur van een aantal maanden tot een jaar. We brengen je in contact met de school en gaan eventueel met je mee op gesprek. We willen graag dat je een werkplek vindt die écht bij je past. Dit wordt misschien in het begin je netwerk, al ga je snel merken dat dit gaat groeien in je nieuwe omgeving, want de stad Amsterdam daar valt genoeg te beleven. Je kunt altijd terugvallen op Roler, want we vinden het belangrijk dat het goed met je gaat.

Ja, vertel mij meer! >