Zomerborrel

Na een roerige periode is het einde van het schooljaar in zicht gekomen. De scholen in het noorden van het land zijn al begonnen aan hun laatste week en voor de andere regio’s is het aftellen ook begonnen. Dat betekent ook dat het tijd is om terug te blikken met onze leerkrachten op het afgelopen schooljaar. Daarnaast is het een mooi moment om onze nieuwe leerkrachten welkom te heten bij Roler. Woensdag 24 juni was het moment daar: de online zomerbingoborrel!

Door de maatregelen was besloten om de borrel dit jaar online plaats te laten vinden. Al onze leerkrachten hadden een paar dagen voor deze borrel een brievenbuspakketje gekregen met bingokaarten, een strandbal en wat eten en drinken voor tijdens de borrel. Woensdagavond logde iedereen in op zoom en was het tijd voor gezelligheid.

Terugblik op afgelopen schooljaar

BU Directeur van Roler; Berbel Vervat begon de borrel met een terugblik op het afgelopen jaar. Er werd gepraat over een mooi jaar met veel hoogtepunten, maar ook een vreemd jaar met alles wat er de laatste maanden gebeurd is. Verder werden de nieuwe leerkrachten welkom geheten en werden mooie momenten gedeeld. Vervolgens werd er een toost uitgebracht omdat wij trots zijn op al onze leerkrachten en alles wat ze dit jaar gedaan en bereikt hebben!

Bingo!

Na deze terugblik was het tijd voor dé bingo. Op het kantoor in Amsterdam werd er aan het rad gedraaid, werd er gezorgd voor entertainment en werden de cijfers en de prijzen bekend gemaakt. Er werd driemaal ‘bingo’ geroepen via zoom en er zijn dan ook drie mooie prijzen verdeeld.

Ondanks dat het online plaatsvond, was het een zeer geslaagde zomerborrel. Op naar de zomervakantie!

Terug naar het nieuwsoverzicht >>