Wonen, Werken, Amsterdam.

Bij Roler zorgen we ervoor dat je een werkplek vindt in het onderwijs die echt bij je past. Wij bieden jou persoonlijke coaching en begeleiding van onze adviseur met werkervaring in het onderwijs van Amsterdam. Ze beschikt over een groot netwerk en kent de scholen in Amsterdam.

Wij begrijpen dat het spannend kan zijn om als leerkracht in een nieuwe stad te beginnen, daarom bieden we ook hulp bij het zoeken van huisvesting en krijg je van ons een woonkostenvergoeding tot €800 per maand om je tegemoet te komen in de woonkosten.

Om ervoor te zorgen dat je gemakkelijk naar jouw school kunt reizen, krijg je van ons een (elektrische) Swapfiets. Zie jij jezelf al over de grachten fietsen naar je nieuwe werkplek in Amsterdam? Mocht het weer tegenzitten, dan kun je ook gebruik maken van een OV- of kilometervergoeding.

Daarnaast bieden wij gezellige en leerzame bijeenkomsten met andere leerkrachten die net als jij nieuw zijn in Amsterdam. Zo kunnen jullie de stad ontdekken en ervaringen uitwisselen. Ook organiseert Roler masterclasses, een studiereis naar Finland en een studievergoeding tot €2500 per jaar, zodat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Kortom, bij Roler bieden we jou als leerkracht een complete ervaring om te wonen en werken in Amsterdam.